GTB MOBİL BORSA İLE ARTIK CEPTE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB MOBİL BORSA İLE ARTIK CEPTEGaziantep Ticaret Borsası (GTB), bilgi ve iletişim ağını bir adım daha ileriye taşıyarak üyelerine yönelik ‘Mobil Borsa’ uygulamasını başlattı.

Iphone ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına yüklenilecek ‘GTB Mobil Borsa‘ uygulamasıyla borsa üyeleri artık GTB ile ilgili tüm bilgi ve verilere anında ulaşma fırsatı bulacaklar. Yeni uygulama ayrıca üyelere borsaya gelmeden birçok işlemi cep telefonlarından yapma imkânı da sağlıyor.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), iletişim teknolojilerinde yeni bir çığır açan mobil borsa uygulamasıyla artık cep telefonlarına girdi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, üyelerinin borsada yapılan tüm işlemlerden ve güncel haberlerden daha hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabilmeleri için ‘GTB Mobil Uygulama’ sistemini hizmete açtıklarını duyurdu.

GTB MOBİL BORSA İLE ARTIK CEPTE

Bilişim teknolojilerini en önemli ürünlerinden biri olan mobil uygulamaların hızlı bilgi ve zaman tasarrufu bakımından kurumlara ve kişilere günlük hayatta önemli avantajlar sağladığını kaydeden GTB Başkanı Tiryakioğlu,  her türlü alt yapısı oluşturularak  test aşamasını başarıyla  tamamlayan   “ GTB Mobil Borsa” uygulamasının sorunsuz bir şekilde üyelerine hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Apple Store ve Google Play ‘den ücretsiz olarak indirilecek olan bu uygulamanın Iphone ve Andiroid işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına rahatlıkla kullanılabileceğini belirten  Tiryakioğlu, “GTB olarak mobil borsa uygulamasıyla  üyelerimize 21. yüzyıl standartlarında rahat ve hızlı bir hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Borsacılık işlemlerini mobil uygulamayla bir nevi cebe indirgediklerini aktaran Tiryakioğlu, Gaziantep’te ilk kez uygulamaya konulan mobil sistemin üyelerine sağlayacağı kolaylıkları ise şöyle sıraladı:

“ Satış salonlarımızda oluşan günlük fiyatları anlık veriler  olarak  yansıtacak  olan bu sistem  ayrıca eski tarihli satış fiyatlarına da rahatlıkla ulaşma imkân tanıyor. Sadece üyelerimizin kullanıcı adı ve şifre girerek yararlanabileceği bu uygulama sayesinde kullanıcılar, aidat tahakkuk bilgilerini ve toplam işlem hacimlerini sorgulayıp,  borsamızla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edilebilecekler. Üyelerimiz bu uygulamayla yurt dışında dahi olsalar borsamızda gerçekleşen tüm ticareti yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Birçok konuda borsaya gelmeden işlem yapma  olanağı sağlamak amacıyla tasarlanan  bu uygulamanın diğer teknoloji odaklı  çalışmalarımızın da sadece başlangıcı olduğunu belirtmek isterim. GTB olarak üyelerimizin teknolojinin hep bir adım önünde yer almaları  için çabalarımızı aynı azim ve şevkle sürdüreceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB MOBİL BORSA İLE ARTIK CEPTE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin