GTO’DA ÜYELER İÇİN TARİHİ ADIM…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO’DA ÜYELER İÇİN TARİHİ ADIM…Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, 2014 yılında bazı belge ve hizmetlerden ücret alınmaması yönünde çalışmalar yaptıklarını Meclis tarafından onaylanması halinde üyelerin Odadan aldıkları bazı belgelerden ücret alınmayacağını ve aidatlarda herhangi bir artış yapılmayacağını açıkladı.

“ÜYE MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTAN BİR ODA OLMAYI HEDEFLİYORUZ:

GTO Başkanı Bartık, üyelerin bugüne kadar yapılan şikayetleri dikkate alarak yeni bir düzenleme yoluna gittiklerini, 2014 yılında Oda tarafından verilen bazı belgelerden alınan ücretlerin kaldırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “ Her türlü faaliyetinde üyenin yararını önde tutan bir Oda olmak amacındayız. Oda tarafından verilen belge ve hizmetler karşılığında alınan ücretlerin alınmamasını hayata geçirerek, “Oda ne iş yapar” imajını ortadan kaldırmak istiyoruz” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Üyelerin ücret karşılığında aldığı bazı ve belge hizmetlerde 2014 yılında ücret alınmamasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, oda ve odalar tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini meclisin uygun görmesi halinde üyelerin odandan aldıkları kayıt sureti, faaliyet belgesi, ticaret sicili gazetesi tasdiki ve diğer suretlerin tasdiki, oda levhası, kimlik ve meslek grupları üye listesi talebinde herhangi bir ücret alınmayacağını ve aidatlarda artış yapılmayacağını söyledi.

BARTIK “ ODALAR NE YAPAR İMAJINI ORTADAN KALDIRMAK İSTİYORUZ”

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak yaptıkları bu çalışmanın Odanın tarihinde bir ilk olacağını, meclisin uygun görmesi halinde odaya gelen ve belge isteyen üyenin hiçbir ücret ödemeden belgeyi alabileceğini vurgulayan ve Oda Meclisinin onaylaması halinde bu çalışmanın bir ilk olacağına vurgulayan bir ilk olacağını ifade eden GTO Başkanı Bartık,  “ Tüm enerjimiz ile “ Odalar üye için ne yapar,” imajını ortadan kaldırmak için çalışıyoruz” dedi.

“ÜYELERİMİZİN ÇALIŞMALARINA KALİTE KAZANDIRMAK İÇİN FIRSAT YARATMAK İSTİYORUZ”

“El Birliği-Güçbirliği” ilkesiyle hareket ederek, her türlü faaliyetinde üyelerinin yararını ön planda tutan, üyeleriyle birlikte düşünen ve birlikte başaran oda olmayı amaçladıklarını belirten GTO Başkanı Bartık, bu konuda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Üyelerin Odadan aldıkları bazı belge ve hizmetlerde ücret almayarak üyelerin daha iyi hizmet alması ve koşullarının iyileştirilmesini hedefliyoruz. 2014 yılında meclisimizin de onayını alarak faaliyete geçirmek istediğimiz bu çalışmayla  Gaziantep ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak üyelerimizin işlerini kolaylaştırmanın yanında ticaretin önündeki engelleri kaldırılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Önceliğimiz her zaman üyelerimizin daha iyi hizmet alması ve koşullarının iyileştirilmesidir. Gaziantep Ticaret Odası olarak, üyelerimizin tüm sorunları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Yine üyelerimiz faaliyet gösterdiği iş kollarında gelişmelerine katkı sağlamak amacındayız. Oda olarak üyelerimizin ufkunu açmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO’DA ÜYELER İÇİN TARİHİ ADIM…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin