GÜLE GÜLE ÖZEREN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜLE GÜLE ÖZEREN!Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ayna grubu solistlerinden Cemil Özeren’i sevenleri cenaze töreninde yalnız bırakmadı. Karaciğer yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ayna Grubu solisti Cemil Özeren gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık bir yıldır siroz tedavisi gören Cemil Özeren, iki hafta önce durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi yapılan Cemil Özeren, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Ünlü müzisyen için bugün Fatih Camii’nde düzenlenen cenazeye ağabeyi Zafer Özeren, boşandığı eşi Güliz Köse, oğlu Ali Ozan Özeren, sanatçı arkadaşı Erhan Güleryüz, Atilla Taş, Hakan Peker, Murat Göğebakan, Erol Köse ile sevenleri katıldı.

Aile adına taziyeleri Zafer Özeren ile Güliz Köse kabul etti. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katıldığı cenazede duygulu anlar yaşandı. Yıllarca birlikte çalıştığı arkadaşının ölümüyle yıkılan Erhan Güleryüz, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen konuşmadı.
Bir süre arkadaşının tabutunun karşısında bekleyen Erhan Güleryüz, daha sonra tabuta yaklaştı. Arkadaşının, tabutun üzerine bırakılan fotoğrafını alan Erhan Güleryüz, önce fotoğrafı öptü, daha sonra da gözyaşlarına boğuldu.

OĞLU TABUTA ÇELENK KOYDU

Ünlü sanatçının oğlu Ali Ozan’ın babasının tabutunun üzerine ‘Kalbimdesin, Oğlun’ yazılı çelenk koyduğu dikkat çekti. Cemil  Özeren’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Büyükçekmece Mezarlığı’na götürüldü.

ÜNİVERSİTE ARKADAŞIYDILAR

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim gördüğü arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte 1996 yılında ‘Ayna’ grubunu kuran Cemil Özeren için sanatçı Hakan Peker de, “Cemil Özeren’in kaybı çok erken oldu. Çok değerli bir müzisyendi” diye konuştu.

HOŞMAN, VEFASIZLIKTAN YAKINDI

Aslan Hoşman, sanatçıya vefasızlık yapıldığını söyledi.

Özeren’in ölüm haberi üzerine hastaneye koşan Hoşman, “Vefasızlık var. Cemil’i vampir gibi emip bir kenara atanlara sesleniyorum. Onlar kendilerini bilir. Millet yazıp çiziyor ama hastane önünde bir kişiyi bile görmedim.

Bir haftadır arkadaşımın başında yatıp kalkıyorum. Başka bir hastaneye nakli için çok uğraştım. İzin verilmediği gibi birçok engelle karşılaştım.

Arkadaşımı kendi imkânlarımla, zorumla buraya getirebildim. Dün akşam saat 5’de yetki alıp buraya getirebildim ancak ne çare. Biraz düzelir gibi oldu sonra kurtaramadık” dedi.

Cemil Özeren’in Ayna grubundan solist arkadaşı Erhan Güleryüz’ün de süreç içerisinde çok çabaladığını anlatan Hoşman, merhum sanatçının ailesinin tutumunu da eleştirdi.

Kendisi de eski bir müzisyen olan Hoşman, “Allah’tan sanatçı değilim demek ki sanatçıların sonu böyle oluyor” diye konuştu.

Cemil Özeren 1996 yılında ünivesiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna grubunu kurmuşlardır. Üniversite eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra İstanbul’a albüm yapmaya gelir.

Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır.

Daha sonra Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı Cemi Cümle isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı.

”Toprağından dönsün yüzüm
Ölünce sevemezsem seni
Kan ağlasın iki gözüm
Ölünce sevemezsem seni

Hak rahmetin görmeyim
Gonca gülün dermeyim
Muradıma ermeyim
Ölünce sevemezsem seni”

Kaynak: Cemil Özeren Kimdir? | Hayatı ve Biyografisi haberi günün haberleri oku Haber Yurdum http://www.haberyurdum.com/cemil-ozeren-kimdir-hayati-ve-biyografisi-271647n/#ixzz2CsdiajpN milliyet.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜLE GÜLE ÖZEREN!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin