GÜLER IŞIK İDDİALI GELİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜLER IŞIK İDDİALI GELİYORHalk Müziğinin divası Güler Işık uzun bir aradan sonra “Misafir” adlı albümü ile 2012 yılına iddialı girdi.

Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Güler Işık misafir adlı albümünden duyduğu heyecanı belirterek, ilk albümüm çıktığında nasıl heyecan doluysam bu albümümde de aynı heyecanı yaşadığını söyledi. Işık; “ sevenlerim yıllarca bana ilgilerini ve sevgilerini hissettirdiler. Bundan dolayı hayatımın sonuna kadar onlara minnet borçluyum. 4 yıl aradan sonra büyük bir özveriyle ve titizlikle hazırlanan albüm 25 yıllık sanat hayatının belki de en gözbebeği bir çalışma oldu. Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan albüm için sevenlerimin gereken ilgiyi göstereceğini ümit ediyorum” dedi.

Müzik yönetmenliğini Kenan İlgen’in yaptığı 9 eserden oluşan “Güler Işık bir misafir gibi” adlı albümde Şerif Kayran, İlyas Keçeci, Ertuğrul Polat, Özgür Ata, Murat Korkmaz gibi söz yazarları ve bestecilerin eserleri bulunuyor. Albümün iki parçasının klibi Güler Işık’ın doğduğu ve yaşadığı yer olan Siverek’te kendi akrabalarının yaşadığı bir köyde ve vatandaşların katılımı ile çekildi.

GÜLER IŞIK İDDİALI GELİYOR

GÜLER IŞIK İDDİALI GELİYOR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜLER IŞIK İDDİALI GELİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin