Gülsan Holding Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülsan Holding Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde BuluştuKalender Plaza’da düzenlenen geleneksel Gülsan Holding iftar yemeğinde holding bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlerden binlerce çalışan bir araya geldi.

Başarıya giden yolun ekip ruhuyla hareket etmek olduğuna dikkat çeken Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu “Gülsan ailesinin en önemli özelliği ben değil biz ruhuyla hareket etmesidir” dedi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve binlerce çalışanın bir araya geldiği Gülsan Holding iftar yemeğinde şirket çalışanlarıyla yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek birlikte iftar yaptı. Kalender Plaza’da düzenlenen Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeğine, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, ve yönetim kurulu üyeleri Vedat Topçuoğlu, Ali Topçuoğlu, Naci Topçuoğlu ile yöneticiler ve işçiler katıldı. Ramazan ayı içerisinde üç bine yakın çalışana farklı tarihlerde verilen iftar yemekleri renkli geçerken Gülsan Holding’in büyük bir aile olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu başarının çalışanlarla birlikte el ele vermekle mümkün olduğunu belirterek benlik duygusuyla değil, biz olma ruhuyla hareket ettiklerini belirterek “Gülsan Holding üç bine yakın çalışanıyla Türkiye’deki en büyük şirketlerden birisidir. Başarıya giden yolda sevgi, saygı, hoşgörü yanında iş ahlakı ve benlikten uzak biz duygusuyla hareket etmek sihirli anahtarlar arasında yer almaktadır. Bizler başarımızı buna borçluyuz.” dedi. Eğitimin kendileri için en önemli öncelik olduğuna da dikkat çeken Topçuoğlu çalışanların çocuklarına verilen eğitim burslarına da dikkat çekerek işçilerin çocuklarını her zaman eğitim alanında destekleyeceklerini de ifade etti. Düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin sonunda Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerde 15, 20 ve 25 yılını dolduran çalışanlara da günün anısına Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Topçuoğlu, Vedat Topçuoğlu ve Naci Topçuoğlu tarafından birer plaket verildi.  Çeşitli yarışmalarında yapıldığı iftar yemeğinde çekilen kuralar sonucu yemeğe katılan işçilere hediyeler dağıtıldı. Geleneksel Gülsan Holding iftar yemeklerinin Ramazan ayı boyunca devam edeceğide öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gülsan Holding Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin