Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Topçuoğlu, “Sorunlarımızı güç birliği ile çözebiliriz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu,  Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Müslümanların bayramını kutladı.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Topçuoğlu, mesajında yaşadığımız ekonomik, sosyal ve sağlık alanındaki sorunların sorumluluk bilinci ve Milli Mücadele ruhuyla çözülebileceğine dikkat çekti.

Dinimize, Kendimize ve İnsanlığa Karşı Sorumluluklarımız Var

Topçuoğlu, şöyle dedi: “Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Toplumda, barış ve kardeşlik duygularını güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışmayı en üst noktaya çıkaran ve sosyal adaletin sağlanmasına katkı sunan Kurban, Yüce Allah’a ve dinimize karşı olan sorumluluklarımızın bir gereğidir. Yüce Allah’a ve inancımıza karşı olan sorumluluklarımızın yanında kendimize, milletimize ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarımız da vardır. Pandeminin etkisinin büyük ölçüde devam ettiği bu günlerdeki en önemli sorumluluklarımızdan biri de kendimizin ve diğer insanların sağlığı için başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere yetkili kurum ve kuruluşların belirlediği maske, mesafe ve hijyen gibi kurallara uymaktır.

Hepimiz İşimizi En İyi Şekilde Yapmak Zorundayız

Kurallara uyarak sorumlu bireyler gibi hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olmadığını düşünüyorum. Çünkü bizler, Kurtuluş Savaşında yedi düvele karşı imkansız denilen zaferi kazanmış bir milletin torunlarıyız. Milli Mücadeledeki o ruhla ve güç birliği hareket ettiğimizde her sorunu çözeriz. Bu nedenle, sanayici, işçisi, köylüsü, memuru, esnafı, öğrencisi kısacası tüm vatandaşlar olarak sorumluluklarımızı yerine getirip, işimizi en iyi şekilde yaptığımız zaman ülkemizin kalkınmasına, insanlarımızın daha mutlu ve refah içinde yaşamasına da büyük katkı sağlamış oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve Müslümanların Mübarek Bayramını kutlar, bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ederim.”

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Topçuoğlu, “Sorunlarımızı güç birliği ile çözebiliriz”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Topçuoğlu, “Sorunlarımızı güç birliği ile çözebiliriz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin