Güzelbey Şampiyonları Tebrik Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelbey Şampiyonları Tebrik Etti Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in makamında gerçekleştirilen ziyarete Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Genel Sekreter İhsan Palta, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Budak, Spor Şube Koordinatörü Mutlu Kılıç, Basketbol Takımı Antrenörü Osman Yağcı ve Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı katıldı. Güzelbey, ÜNİLİG Basketbol Türkiye Şampiyonluğu Kupası, Basketblol 1. Lig Müsabakaları Kupası ve Süper Lige Terfi Müsabakaları Grup İkinciliği Kupası’nı kazanan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı’nı gösterdiği üstün başarılardan ötürü tebrik etti.

Her zaman yanınızdayız

Güzelbey, maçlarda gösterdikleri üstün başarıdan ötürü Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı’nı kutlayarak şunları söyledi: “Zirve Üniversitesi kurulduğu günden bu yana Gaziantep’imizin gelişmesine katkı sağlamıştır. Şehirde böylesi bir üniversitenin bulunması Gaziantep için büyük bir değerdir. Bizler de yönetim olarak her zaman yanınızdayız.”

Zirve’den spora tam destek

Zirve Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında Gaziantep Büyükşehir Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e bilgi veren Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Öğrencilerimize iyi bir eğitimin yanında spor alanında da tam destek veriyoruz. Onlar da gösterdikleri başarılarla bizleri her zaman mutlu ediyorlar.” dedi.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Genel Sekreter İhsan Palta ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi’yi de ziyaret ederek ligde gösterdikleri başarıları anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güzelbey Şampiyonları Tebrik Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin