HALI FABRİKASI YANDI İŞÇİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALI FABRİKASI YANDI İŞÇİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde  Zeynel Abidin Kaplan’a ait olduğu belirtilen Özkaplan Halı Fabrikası’nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Gaziantep’te bir halı fabrikasında 15,40 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ancak aradan saatler geçmesine rağmen  hala söndürme çalışmaları devam ediyor.

Halı fabrikasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra iş makinalarının damüdahale ettiği yangını  işçiler göz yaşları içerisinde izledi.

Yangın yerine çok sayıda ambulans sevk edildilirken yetkililer olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yangının dumanı Gaziantep’i üzerini kapladığı gibi çevre köylerdende gözlemlenmesi yangının ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serdi. Yangında henüz yaralı veya can kaybı olup olmadığı konusunda her hangi bir bilgi verilmedi.

NARKOZ HABER

HALI FABRİKASI YANDI İŞÇİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

HALI FABRİKASI YANDI İŞÇİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HALI FABRİKASI YANDI İŞÇİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin