HALK İDAMA “EVET” DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALK İDAMA “EVET” DEDİ

Büyük birlik Partisi’nin( BBP) terör suçlularına idam cezasının getirilmesiyle ilgili “Söz Milletin” sloganı ile 29 ilde başlattığı referandum Gaziantep’te yoğun ilgi gördü.

Büyük birlik Partisi’nin terör suçlularına idam cezasının getirilmesiyle ilgili yapmış olduğu referandum kapsamında Alaybey Mahallesinde açılan stantta oy kullanan vatandaşlar terör suçluları idam edilmeli diyerek “evet” oyu kullandı.


HALK İDAMA “EVET” DEDİ

HALK İDAMA “EVET” DEDİBüyük Birlik Partisi Gaziantep’in de aralarında bulunduğu 29 ilde, noter huzurunda kurulan sandıklarla “ Teröristlerle kucaklaşan, devlete ve millete meydan okuyup, hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına “Evet” diyor musunuz? Diye sordu. Sabahın erken saatlerinden itibaren yapılan referanduma Gazianteplilerin ilgisi büyük olurken, referandumda kullanılan oyların tamamına yakınını ‘evet’ pusulasının oluşturması dikkat çekti. Kadın-erkek yüzlerce kişinin oy kullandığı sandıklardan çıkan sonucun TBMM’ye sunulacağı bildirildi.

BBP Gaziantep İl Başkanı İhsan KAYA , 28 yıldır Türkiye’nin terör ile karşı karşıya olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu terör örgütü İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımamaktadır. Bu ırkçı faşist PKK küresel emperyalist güçlerin taşeronluğunu da severek ve isteyerek yapmaktadır. Bölgemizde emelleri olan tüm güçlerin ortak hedefi ve düşmanı vardır o da Türkiye’dir 2 eylül 2012 tarihinde Ankara’da Tandoğan’da teröre karşı birlik mitingi yapan BBP, bugün de İç Anadolu’da Ege’de Karadeniz’de Doğu Anadolu’da pilot il olarak belirlenen kentlerde söz milletin sloganıyla referanduma gidiyor. PKK’lı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz diye size soruyoruz ve diyoruz ki teröristlerle kucaklaşan devlete, millete meydan okuyup hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına evet diyor musunuz? Bizler büyük birlik hareketinin geçmişinde hiçbir lekesi olmayan doğru konuşan düz yürüyen ve dik duran bir yol başımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları olarak hepinizin sağ duyusuna inanıyor ve gereğini yapacağınızı ümit ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HALK İDAMA “EVET” DEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin