Reklam
  1. Haberler
  2. Spor
  3. GAZİANTEP’İN HALTER BAŞARISI

GAZİANTEP’İN HALTER BAŞARISI

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğirdir’de yapılan Halter şampiyonasında Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları 12 madalya kazandı.
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 19-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılan Gençler ve 23 Yaş altı ferdi Türkiye Şampiyonası’ nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları 12 madalya ile şehre döndü. 36 ilden 248 erkek, 101 bayan olmak üzere toplam 349 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Gaziantep damga vurdu. Şampiyonaya katılan TOHM sporcuları 8 şampiyonluk alarak altın madalyanın sahibi olurken, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayı da elde eden taraf oldu.

GAZİANTEP’İN HALTER BAŞARISI
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.