HAMİYET, GAZİANTEP’E HAYRAN KALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAMİYET, GAZİANTEP’E HAYRAN KALDI

Ünlü şarkıcı Hamiyet Özel Primer Hastanesinin davetlisi olarak geldiği Gaziantep’te halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özel Primer Hastanesinin 5.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep’e gelen şarkıcı Hamiyet Gazianteplilerin yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gaziantep’in tarihi ve turistik yerlerini gezen Hamiyet bol bol alışveriş yaparken Gaziantep’in kebap ve tatlı kültürüne hayran olduğunu söyledi. Gazianteplilerin yemek kültürüne bayıldığını söyleyen Hamiyet; “ Gaziantep şehri ismi ve kültürüyle çok özel bir şehir. Özel Primer Hastanesinin davetlisi olarak 5.yıldönümü etkinlikleri kapsamında geldim ve Gaziantep halkının sıcak misafirperverliği ile karşılaştım. Gaziantep gerçekten Güneydoğu Anadolu’nun Paris’i olmuş diyebilirim. Burada damak tadı çok müthiş, ama biraz daha fazla kalırsam kilo problemim olabilir. Gazianteplilerin göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı şükranlarımı sunuyorum. En kısa zamanda tekrar Gaziantep’e geleceğim. Ayrıca Gaziantep’e gelmeme vesile olan Özel Primer Hastanesi yetkililerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

HAMİYET, GAZİANTEP’E HAYRAN KALDI

HAMİYET, GAZİANTEP’E HAYRAN KALDI

Hamiyet Gaziantep’ten sevdiklerine de hediye almayı ihmal etmedi. Bakırcılar çarşısını gezen sanatçı hediyelik bakır yerine salça ve kuruluk alarak akşam saatlerinde İstanbul’a uçtu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HAMİYET, GAZİANTEP’E HAYRAN KALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin