Hannover Domotex yöneticileri Halıcılar Odasını ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hannover Domotex yöneticileri Halıcılar Odasını ziyaret ettiHannover Messe İnternational İstanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel ve proje müdürü Belkıs Ferron Halıcılar Odası’nı ziyaret etti.

Halıcılar Odası başkanı Mehmet Törer, Hannover Messe İnternational İstanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel ve proje müdürü Belkıs Ferron  ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, 2012 yılının ocak ayında Almanya’nın Hannover şehrinde yapılan fuarda sanayicilerimiz ve üyelerimiz demokrasinin eşiği sayılan ülkenizde bir takım uygulanmayacak işlemlerden geçirilmiştir. Bu konu ister istemez halıcı üyelerimizi rahatsız etmiştir. Rahatsızlığımızı dile getirdiğimiz organizasyon şirketi olayın ciddiyetini anlayarak odamıza ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Bu konuda gereken özeleştiriyi yaparak özür dilemişlerdir. Bizde üyelerimizle yaptığımız görüşmelerde bir takım önerilerimiz oldu. Buradan toplu olarak giden katılımcı ve ziyaretçi halıcı üyelerimizin orada karşılanması gerektiğini, gerek gümrük, pasaport işlemlerinde yardımcı olunması gerektiğini, vize olaylarında 3-5 günlük vize verildiğini bununda rencide edici bir olay olduğunu belirten Törer, oraya giden halıcılarımız sanayici olduğunu başka bir amaç için gitmediklerini belirterek bu sürenin minimum 20 gün olması gerektiğini söyledi.

Hannover Messe İnternational İstanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel; DOMOTEX 2012 için, ziyeretçi ve sergici olarak çok sayıda Türk misafiri Hannover’e geldi. Bu fuarda en geniş katılımcı ülkelerden biri Türkiye oldu. Dünya’nın önde gelen halı zemin döşeme uluslararası ticaret fuarı olan Domotex’in Türk katılımcılarının büyük çoğunluğu düzenli müşterilerdir. Ne yazık ki 2012 ocak ayında Hannover havaalanına gelen bir çok yabancı yolcu için bazı uzun süren ve rahatsız edici formaliteler oldu. Bunu öğrenir öğrenmez havaalanı yöneticileriyle iletişime geçtik. Bize ogün bir türk yolcusu için yakalama emri olduğunu ve bu nedenle geniş kapsamlı bir polis operasyonu yürütülmekte olduğu söylendi. Bu operasyonun değerli ticaret fuarı misafirimize yaşattığı tatsızlık ve neden olduğu gecikme için derin üzüntü duymaktayız. Bu nedenle yönetici kadromuz ve proje ekibimizle Domotex 2013 te tekrarlanmaması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerdir. Tüm Türk sergicileri ve ziyaretçileri Hannover’da fuar merkezinde içtenlikle ağırlayacağız, dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hannover Domotex yöneticileri Halıcılar Odasını ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin