HASAN ŞAHİN CHP’YE KATILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HASAN ŞAHİN CHP’YE KATILDICHP Aday Adaylığı için Şehitkamil İlçe Başkanlığına yoğun bir kalabalıkla gelen tanınmış iş adamı ve siyasetçi Hasan Şahin CHP ‘ye üye kaydını yaptırdı. Şahin  CHP’li üyeler  tarafından  yoğun ilgi gördü.

Şahin, CHP’ye üye olurken yaptığı açıklamada Gaziantep’e göç etmiş en çok kalabalık nüfusa sahip Birecik,Halfeti,Bozova ve Suruç bölgesinde yoğun olarak yaşayan aile fertlerinin isteği üzerine CHP’den aday olduğunu vurgulayarak CHP’yi iktidara taşıyacaklarını bildirdi.Şahin geçmişte insanları CHP den kopartarak “küçük olsun benim olsun” anlayışına karşı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önemli çıkışlar yaptığını, geçmiş dönemde yapılan hataların bir daha yapılmayacağı sözünü verdiğini söyledi.Kılıçdaroğlu’nun merkez yoklamasında olduğu gibi Gaziantep için bu kararı vermesi  ile sözünü tutuğunun bir işareti olduğunu söyledi. Şahin, girilmedik yerlere gireceklerini ,çözülmedik Doğu ve Güneydoğu sorununu  Kılıçdaroğlu ile birlikte çözeceklerini  ifade etti.

Şahin sözlerine şöyle devam etti:Girilmedik evler bizim evimizdir.Polisin dahi giremediği mahallelere girip CHP ye oy kazandıracağız .Molotof atan gencin eline gül vereceğiz.Bunu kararlılıkla yapacağız.Barış sürecini çözüm süreci ile bütünleştireceğiz.Gaziantep için  milletvekili sayısını en az 7 yapacağız.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HASAN ŞAHİN CHP’YE KATILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin