Hasan Sever İnşaat Dev Yatırımlarına Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Sever İnşaat Dev Yatırımlarına Devam Ediyorİstanbul’un en kıymetli arazilerinden biri olan Zeytinburnu TOBB arazisinin ihalesini kazanan Hasan Sever İnşaat, dev yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Yatırımlarına Zeytinburnu TOBB arazisini de ekleyen Hasan Sever inşaat dev yatırımlara devam ediyor. Zeytinburnu TOBB arazisinin ihalesini uzun süre beklediklerini, takip ettiklerini ve ihale için hiç zaman kaybetmeden ne kadar istekli olduklarını ortaya koyduklarını söyleyen Hasan Sever, “Bu arazi için karşımızda çok sayıda rakip firma vardı ama biz kararlılığımızı ve arzumuzu daha net ortaya koyduk” dedi.

İstanbul’un parlayan gayrimenkul bölgesi olan Zeytinburnu’nun, İstanbul’un Miami’si olacağını, gerek yatırım değeri gerekse yaşam kalitesi ile 1. sıraya yerleşeceğini söyleyen Hasan Sever, kentsel dönüşüm çalışmalarının da bu hedef doğrultusunda yapıldığına dikkat çekti. TOBB ihalesine girdikleri ilk günden beri aynı düşüncede olduklarını belirten Sever, ihalenin kendileri lehine sonuçlanmasıyla TOBB yetkililerinin de aynı görüşte olmalarından son derece memnun olduğunu belirtti. Sever; “ 1,14 Milyar Türk Lirası asgari bedel taahhüt edilerek aldığımız arazi, Zeytinburnu sahil yolunun en iyi noktasında yer alıyor ve denize mesafesi 50 metre. Tarihi Yarımada’dan Boğaz girişine, Salacak, Kadıköy, Adalar, Ataköy Limanı gibi geniş perspektifli bir deniz ve İstanbul manzarasına hakim. 73.000 m2 olan arazi üzerine 4-5 yıldızlı otel, rezidans, alışveriş merkezi, ofis ve kongre merkezinin yer aldığı karma kullanımlı bir proje yapmayı düşünüyoruz. İstanbul’a her açıdan yakışacak, pırlanta değerinde bir proje hazırlıyoruz. Projemiz bu bölgeye özel bir dokunuş olacak. İstanbul’un tarihi dokusuna ve siluetine uyumlu tasarlanmasına özen gösterdiğimiz projenin konsept çalışmaları tamamlanmak üzere.

Hasan Sever İnşaat Dev Yatırımlarına Devam EdiyorÖNCELİĞİMİZ İNSANA VE DOĞAYA SAYGI

Tüm faaliyetlerimizi; “insana ve doğaya saygı” ilkesiyle sürdürüyoruz. Daima “Yaşam alanları inşa etmenin büyük sorumluluğu, tüm ticari hesapların üstünde tutulmalıdır” prensibini benimsiyoruz. Zeytinburnu projesini de bu prensip çerçevesinde hazırlıyor, İstanbul’da Newista Residence Beylikdüzü ve Newista Life Başakşehir projelerini de bu prensip doğrultusunda devam ettiriyoruz. Dünyadaki tüm yatırımcıların gözü İstanbul’da. Son bir hafta içerisinde haberi duyan İstanbul’daki yatırımcılar bizimle bağlantıya geçerek projeden öncelikli yer satın almak için arıyorlar. 27 yıllık inşaat tecrübemizle dünyanın modern yüzünü Zeytinburnu sahil yolu üzerindeki araziye inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Projenin basın tanıtımını önümüzdeki aylarda yapmayı planlıyoruz ve hedefimiz projenin 3 yıl içinde tamamlanıp İstanbul’a kazandırılmasıdır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hasan Sever İnşaat Dev Yatırımlarına Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin