HASTA YAKINLARI ARTIK RAHAT EDECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HASTA YAKINLARI ARTIK RAHAT EDECEKGaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasta Yakınları Konukevi’nin iç ve dış düzenlemesi yeniden yapılarak, hasta yakınlarına ‘Yıldızlı’ ve konforlu konaklama imkânı sağlandı.

Şehitkâmil Belediyesi tarafından binası yapılan ve hayırsever yurttaşların tefriş ettiği Hasta Yakınları Konukevi’nde 4 aile 4–6-8’er kişilik odalarda toplam 54 hasta yakınının misafir edilebildiğini belirten Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Belgin Alaşehirli,  konukevinin tüm odalarının klimalı olduğunu, mutfak ve kafeterya dâhil birçok sosyal donatısıyla da hizmet verdiğini vurguladı. Konukevi inşaatını yaparak kendilerine teslim eden Şehitkâmil Belediyesi’nin her sabah hasta yakınları için çorba ikramında da bulunduğunu kaydeden Prof. Dr. Alaşehirli, “Gerek binamızın yapımı, gerekse hasta yakınlarına çorba ikramından dolayı Şehitkâmil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na üniversite olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin Gaziantep’in yanı sıra bölge illeri ve çeşitli Ortadoğu ülkelerinden gelen hastalara sağlık hizmeti verdiğini kaydeden Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Alaşehirli, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Böylelikle daha önce hastane bahçesinde yatan, ya da maddi imkânsızlıkları nedeniyle güç durumda kalan hasta yakınlarımız artık yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında soğuktan etkilenmeden kaliteli bir ortamda konaklayabilecekler. Uygulamamız, hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyetini kazandı. Konukevimiz,  güler yüzlü personelleriyle kaliteli ve temiz olarak hizmet vermekte, hastalarımızı mutlu etmektedir. Onların mutluluğu ise bizim mutluluğumuzdur.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HASTA YAKINLARI ARTIK RAHAT EDECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin