Hatalı sollama kaza getirdi: 2 ölü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatalı sollama kaza getirdi: 2 ölü

Gaziantep’te hatalı sollama yapan otomobil, aynı istikamette giden kamyonete çarptı. İki aracın da şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Hatalı sollama kaza getirdi: 2 ölü

Kaza, Gaziantep-Nizip D400 karayolu Küllü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Nizip istikametine seyir halinde olan A.M. (42) kontrolündeki 06BUP447 Volkswagen marka otomobil, sollamaya çıktığı esnada aynı yöne seyir eden 23AAD084 plakalı Ford marka kamyonete çarptı. Çarpışma sonucu otomobil ile kamyonet savrularak şarampole yuvarlanırken, takla atan kamyonet yan yattı. Kamyonetin kasasında yüklü ayakkabı tabanları ise yola saçıldı. Kamyonetle otomobilin hurdaya döndüğü kazada yaralanan iki şoföre ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin sürücüsü A.M.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, B.Ç. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kamyonetin sürücüsü B.Ç. ise hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen A.M. ile B.Ç.’nin cenazeleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Arıl Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

SANKO Kurban İlan

Hatalı sollama kaza getirdi: 2 ölü

Çarpışma sonucu otomobil ile kamyonet savrularak şarampole yuvarlanırken, takla atan kamyonet yan yattı. Kamyonetin kasasında yüklü ayakkabı tabanları ise yola saçıldı. Kamyonetle otomobilin hurdaya döndüğü kazada yaralanan iki şoföre ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin sürücüsü A.M.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, B.Ç. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kamyonetin sürücüsü B.Ç. ise hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen A.M. ile B.Ç.’nin cenazeleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hatalı sollama kaza getirdi: 2 ölü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin