Hatem Hastanesi’nden bayram mesajı

featured
Hatem Hastanesi’nden 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatem Hastanesi’nden bayram mesajı

Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Esen, Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı. Hatem Hastanesi’nden bayram mesajı

Başhekim Dr. Hüseyin Esen, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin sağlanmasında, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlenmesinde büyük rol oynadığını belirterek, “Tüm dünyayı kasıp kavuran salgın nedeniyle sevdiklerimize büyük hasret duyduk. Sağlık çalışanlarımız yılmadan özveriyle ön safhada mücadele ederek mesleklerini icra ettiler. Salgınla mücadeleyle birlikte uzun bir aradan sonra bu bayramı sevdiklerimizle birlikte geçirme şansını yakalamış bulunduk. Ancak salgın tam olarak bitmiş değil. Bu nedenle hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için covid 19’a karşı tedbirli olmaya devam etmemiz gerekiyor. Küçük ihmallerin kendimize, sevdiklerimize ve topluma zarar verdiğini unutmayalım. Maske, mesafe, hijyen kurallarını bu bayramda da göz ardı etmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta kahraman sağlık çalışanları olmak üzere, tüm halkımızın Kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ederim” ifadelerini verdi.

Hatem Hastanesi’nden bayram mesajı

Başhekim Dr. Hüseyin Esen, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin sağlanmasında, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlenmesinde büyük rol oynadığını belirterek, “Tüm dünyayı kasıp kavuran salgın nedeniyle sevdiklerimize büyük hasret duyduk. Sağlık çalışanlarımız yılmadan özveriyle ön safhada mücadele ederek mesleklerini icra ettiler. Salgınla mücadeleyle birlikte uzun bir aradan sonra bu bayramı sevdiklerimizle birlikte geçirme şansını yakalamış bulunduk. Ancak salgın tam olarak bitmiş değil. Bu nedenle hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için covid 19’a karşı tedbirli olmaya devam etmemiz gerekiyor. Küçük ihmallerin kendimize, sevdiklerimize ve topluma zarar verdiğini unutmayalım. Maske, mesafe, hijyen kurallarını bu bayramda da göz ardı etmeyelim.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hatem Hastanesi’nden bayram mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin