HATEM’den saldırıya kınama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

hatem-hastanesinden-su-kesintisi-aciklamalari-Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde önceki gece bir grup hasta yakını ve acil servis personeli arasında çıkan kavgada 5 hastane görevlisi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi sonrası taraflar ayrılırken, olayda yaralanan 1 tanesi temizlik personeli ve 1 tanesi gece amiri olmak üzere 5 personel acil serviste tedavi altına alındı.

Olayla ilgili açıklama yapan Özel Hatem Hastanesi Genel Müdürü Dr. Y. Sermet Kileci, “4 temmuz saat 22.30 sularında acil servise başvuran hasta yakınları tarafından nöbetçi ekibimize sözlü ve fiili saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda 5 çalışanımız darp edilmiştir. Kolluk kuvvetlerince gerekli müdahale yapılmış olup, adli soruşturma devam etmektedir.  Sağlık çalışanlarına  yönelik  sözlü ya da fiili her türlü saldırıyı kınamaktayız. Bizzat hastanemize gelen ve telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm sektör yöneticileri, doktorlar, sağlık çalışanları ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’’ ifadelerini kullandı.

HATEM'den saldırıya kınama
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HATEM’den saldırıya kınama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin