Hayali olan hukuk fakültesini kazandı, kayıt yaptıramadan kalbine yenildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayali olan hukuk fakültesini kazandı, kayıt yaptıramadan kalbine yenildi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde hayali olan hukuk fakültesini kazandıktan sonra kayıt yaptırmak için bugün İzmir’e gitme planı yapan genç kız, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gaziantep Haber
Bu yıl girdiği sınavda hayali olan hukuk fakültesini kazanarak üniversiteli olma heyecanı yaşayan ve okul kaydı için bugün İzmir’e yolculuk planları yapan 19 yaşındaki Sıdıka Merve Canlı, akşam gittikleri düğün dönüşü gece odasına çekilerek uyumak için yattı. Sabah odasına giren küçük kardeşi tarafından uyandırılmaya çalışılan Sıdıka Merve tepki vermeyince 112 Acil Servisi’nden yardım istendi. Eve gelen sağlık ekipleri, Sıdıka Merve’nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Otopsi için adli tıp morguna kaldırılan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldüğü tespit edilen Sıdıka Merve’nin cansız bedeni, hastane morgundaki işlemlerin ardından Yeşilköy Mahallesi’ndeki evlerine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından genç kız, kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayali olan hukuk fakültesini kazandı, kayıt yaptıramadan kalbine yenildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin