HAYDİİ, YA ALLAH!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAYDİİ, YA ALLAH!MHP Şehitkamil Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenli hizmete girdi. Mehteran gösterisi ve dualarla açılan Seçim Koordinasyon Merkezine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Şehitkâmil Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir törenli hizmete girdi. Açılışa MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, MHP Başkanı Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mehmet Deveci, Ülkü Ocakları Gaziantep Şube başkanı Mehmet Doğan, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, İlçe Belediye başkan adayları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“YAPACAKLARIMIZ ÖNEMLİ”

MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, kimin ne yaptığı çok önemli değil, önemli olan bizim yapacaklarımız diyerek Şehitkamil’i, Şehitkamillilerle birlikte yönetmeye talip olduğunu söyledi. Akdoğan; hedefimiz Şehitkamil ilçemizi ve Şehitkamil’de yaşayan vatandaşlarımızı hak ettiği yaşam koşullarına kavuşturmaktır. Altyapılarımızla, yollarımızla, yapılarımızla, sosyal yaşam alanlarında projelerimizle hazır bir şekilde geliyoruz. Biz inandık, yetersi sizlerde inanın. El ele, gönül gönülle, omuz omuza vererek Şehitkamil ilçemizi MHP’ye kazandırmaya az kaldı.

HAYDİİ, YA ALLAH!MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan; 30 Mart yerel seçimlerinde Şehitkamil Belediyesine üç hilali dikeceklerini söyledi. Doğan; “ halkımız artık AKP zihniyetli belediye başkanları görmek istemiyor. Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta ortadadır. Bu seçimler artık bir belediye seçimi olmaktan çıkmış, Türkiye’nin kurtuluş mücadelesi haline gelmiştir” dedi.

ÜLKENİN KURTULUŞU İÇİN BİR ÇARE VAR

MHP Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semih Yalçın; ülkenin içinde bulunduğu namüsait durum içerisinde 30 Mart’ın ne kadar önemli olduğu vurgusunu yaptı ve MHP’nin ülkenin kurtuluşu için bir çare olduğunu söyledi. Yalçın; “ zorlu bir yarışa hazırlanan MHP’nin güzide ve büyük bir ilçesi olan Şehitkamil ilçemizde hazırlıklar tamamlanmış ve sahaya inilmiştir. Ben böylesine güzel bir koordinasyon merkezinin hizmete girmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve belediye başkan adayımız Mustafa Akdoğan’a teşekkür etmek istiyorum” dedi.

HAYDİİ, YA ALLAH!Açılış sonrasında Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinden, MHP’ne geçiş yapan partililere rozetleri Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semih Yalçın tarafından takıldı.


MHP ŞEHİTKAMİL SEÇİM BÜROSU HİZMETE AÇILDI ile f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HAYDİİ, YA ALLAH!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin