HAYIR, SEVER İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YARDIM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAYIR, SEVER İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YARDIMGaziantep AK Parti İl Engeliler Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen yardım faaliyetine Gaziantepli genç hayırsever iş adamı Cafer Üstünsoy’da destek verdi.

Cafer Üstünsoy tarafından finans edilerek alınan ortopedik hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı ihtiyaç sahiplerine verildi.

AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Hanifi Özdemir, AKP Şehitkâmil kadın kolları başkanı Hülya Kılıç, AKP Şehitkâmil ilçe başkan yardımcıları Yusuf Aslan, Mehmet Güzel, Eray Çinpolat ve AK Parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretle,  alınan sandalye ve yatak ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Omurilik felci olan Şeyhmuz Yıldırım Çakdı, kendisine alınan yatakla mutlu oldu.Hayır sever iş adamına teşekkür eden Çakdı emeği geçenlere de dua etti.

Kurbanbaba mahallesinde ikamet eden sığınmacı Suriyeli aileye tekerlekli sandalyesi teslim edildi. Tekerlekli sandalyeye kavuşan aile 15 yıldır bu anı beklediklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ederek,  Allah AKP’den ve Türkiye Cumhuriyeti devletinden razı olsun dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AKP İl Engelliler Koordinasyon merkezi başkanı Hanifi Özdemir; “Gaziantep AKP İl başkanımız Ahmet Uzer tarafından aktif hale getirilen engelliler koordinasyon merkezimiz tüm engelli yurttaşlarımıza kucak açarak, onların talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Değerli iş adamı Cafer Üstünsoy tarafından alınan yatak ve sandalye ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslim edildi. Hayırsever işadamlarımızın bu tür desteklerine ihtiyacımız var ”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HAYIR, SEVER İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YARDIM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin