Hayırsever İş Adamı Mahsun Altunkaya’ya Ödül

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayırsever İş Adamı Mahsun Altunkaya’ya Ödül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla “Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever” Kampanyası’nın ödül töreni İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Gaziantep Haber

Gazi şehrin eğitim altyapısına yapılan ve “Gaziantep Modeli” ile gerçekleştirilen hamleye katkıda bulunan 122 hayırsever iş insanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından darphanede özel bastırılan madalyalar verildi.

Gaziantep’in Fransız İşgalinden Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever” Kampanyasına  Şehitkamil İlçesi Beykent Mahallesine inşa edilecek 32 derslikli okul ile eğitime verdiği destek nedeniyle Hayırsever iş adamı Mahsun Altunkaya’ya ödül verildi.  Altunkaya, ödülünü Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Gaziantep Valisi Davut Gül’ün elinden aldı.

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan GAZİANTEP’e övgüler

Erdoğan konuşmasında: “Demek ki emin ellere verilirse, vatan sevgisi olanlar başa geçerse Gaziantep’te Anadolu’nun bağrında şu anda geldiği durum gibi daha da iyi hale gelir. Gaziantep’in yatırım, istihdam, üretim ve ihracat konusunda geldiği seviye hepimiz için iftihar verici düzeydedir. Ülkemizin en büyük organize sanayi bölgelerinden birisine sahip olan Gaziantep’te kurulu bin 140 fabrika harıl harıl üretim yapmaktadır. Küresel krizi fırsata çeviren Gaziantepli sanayicilerimiz, sürekli yeni yatırımlarla kapasitelerini büyütmekte, 175 ülkeye ulaşan ihracat yelpazesini genişletmektedir. Gaziantep ile övünmek, iftihar etmek bizim için şereftir. Kasım ayı itibariyle bir önceki yıla göre ihracatını yüzde 30’a arttıran Gaziantep’te inşallah 12 Milyar Dolar sınırına dayanacak. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat üzerine kurulu ekonomi politikamızın ete kemiğe bürünmüş halini görmek isteyen gitsin Gaziantep’e baksın” ifadelerini kullanarak Gazianteplileri örnek gösterdi.

Gaziantep Valiliğinin koordinesinde başlatılan, “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destek veren Altunkaya: “Cumhurbaşkanımızın övgülerine mazhar olmak çok güzel, şehrimize elimizden geldiği kadarıyla, imkanlar çerçevesinde  eğitime destek vererek, sosyal yardımlaşma anlamında devletimizin yanında yer alarak, ihtiyaç sahiplerine aile olarak el uzattık.  Rahmetli babamız adına bir okul yaptırmak ve oradan Türkiye’nin gelecek aydın neslinin yetişmesi bizim en büyük mutluluğumuz olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hayırlı uğurlu olsun. Eğitim olmazsa olmaz. Bizde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hayırsever İş Adamı Mahsun Altunkaya'ya Ödül

Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayırsever İş Adamı Mahsun Altunkaya’ya Ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin