Hayrullah Kubba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

featured
Kubba: "Kurban Bayramı vesilesiyle Kalplere dokunalım, yüzleri güldürelim"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘’BU AZİZ MİLLET HER ŞARTLARDA, SAĞLIKLI GÜNLERE ULAŞMAYI BAŞARMIŞTIR’’

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Türk milletinin tarih boyunca her şartlarda dünyada emsali görülmemiş kahramanlıklara imza attığını ifade ederek, ‘’Beni Türk hekimlerine emanet edin’’ diyen Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bu gün vesilesiyle saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.’’ dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile yazılı bir mesaj yayınlayan Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Cumhuriyet Bayramı’nın bağımsızlığın simgesi olduğunu ve aynı ruhun bugün de güçlü bir şekilde dimdik ayakta ve tek yürek olduğuna dikkat çekerek, ‘’Cumhuriyetimizin kuruluşunun başlangıcı olan bu kutlu günde, akıl ve bilimin rehberliğinde ülkemizin her şartta daha da güzel ve sağlıklı günlere ulaşacağına inancımız tamdır’’ diye konuştu.

Hayrullah Kubba Mesajında, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim’i kutlamanın gururu ve sevincini yaşıyoruz” diyerek “Milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın, var olma mücadelesinin timsali olan dünya da eşi benzeri görülmemiş bir dayanışmanın sonucu olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” ifadesini kullandı.

Hayrullah Kubba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Kubba açıklamasına şöyle devam etti: ‘’ Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Beni Türk hekimlerine emanet edin’’ diyerek o yıllarda ülkemizin sağlıktaki başarısına vurgu yapmıştı. Gelinen süreçte ülkemiz yapılan yatırımlarla devasa şehir hastaneleriyle birlikte, modern özel hastanelere kavuşmuştur. Aynı ruh ile sağlık alanında daha büyük işler yapmak için çalışmalıyız. Pandemi süreci de gösterdi ki; ülkemiz sağlık alanında Cumhuriyetimize yakışır hamleler yapmıştır’’ diye konuştu.

Kubba sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünü kutlarken; Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, nice zaferler kazanan silah arkadaşları ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu değerli mirasa sahip çıkmak ve korumak en büyük görevimizdir.” dedi.

Hayrullah Kubba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayrullah Kubba, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin