Hayrullah Kubba’dan 1 Mayıs kutlaması

featured
Kubba: "Kurban Bayramı vesilesiyle Kalplere dokunalım, yüzleri güldürelim"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayrullah Kubba’dan 1 Mayıs kutlaması

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında mesaj yayımladı. Hayrullah Kubba’dan 1 Mayıs kutlaması

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba yaptığı açıklamada, “Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak, kendi gelenek, kültür ve değer yargılarımızdan aldığımız ilhamla, çalışanlarımızın, ve tüm çalışan kesmin yanında olmaya gayret ettik. ‘İnsanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışını benimsemek suretiyle, sağlık emekçilerimizin sorunlarını sorunumuz olarak gördük; tüm emekçilerimizin sorunlarının çözümü için de ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam etmekteyiz. Bu doğrultuda Medical Park’ta iş sağlığı ve güvenliği ilkeleri harfiyen uygulandığı gibi tüm personellerimize de bu konudaki eğitimlere ağırlık vermekteyiz. Bu çalışmalarımızın neticesinde hastanelerimizdeki iş kazaları ortalamaları genel ortalamanın çok altında olduğu gibi bunların içerisinde ağır yaralanma ve uzuv kaybının olmaması da oldukça dikkat çekidir. 2021 Yılının ilk 3 ayını iş kazasız kapattığımız gibi genel hedefimizin bu yılın tamamının iş kazasız kapanmasını sağlamaktır. Eğitim ve Gelişim Hemşireliği ile koordineli yapılan İSG Genel eğitim faaliyetlerimiz, uzmanımızın her kaza sonrası potansiyel gruba nokta atış eğitimleri vermesi, kaza geçirilen alanlarda Aynı gün çok hızlı tekrarı olmayacak şekilde önlem almamız bizleri bu konuda başarılı olmamızı sağlayan anahtarlardan sadece biridir. Bu vesile ile Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Hayrullah Kubba'dan 1 Mayıs kutlaması

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayrullah Kubba’dan 1 Mayıs kutlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin