Hayrullah Kubba’dan 29 Ekim Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medicalpark Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, 29 Ekim’in milli egemenlik ve milli bağımsızlık bakımından Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

Genel Koordinatör Hayrullah Kubba; Cumhuriyetin 96. Yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Halkımızın düşman kuvvetlerine karşı omuz omuza , topyekün savaşması neticesinde, Kurtuluş savaşı zaferle taçlandırılmıştır. Cumhuriyet her şeyini kaybetmiş bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Milli birlik ve bağımsızlık bakımından Türkiye için önemli bir kazanımdır. Bu nedenle Cumhuriyetini yaşatmak ve yüceltmek en büyük vazifemizdir. “ dedi. Kubba” Türk halkı birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne göz diken hainleri tarih sahnesinden her daim silmiştir ve bundan sonra da silecektir. Türk devleti her daim baki kalacaktır. Türk milleti , milli birlik ve beraberliği sayesinde bugün dimdik ayaktadır. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayrullah Kubba’dan 29 Ekim Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin