“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Cihancan;

Büyükşehir Belediyespor yeni sezona inançlı başladı. Yeni ve eski futbolcuların tamamının katıldığı antrenmanlar oldukça neşeli geçerken, kampın tam kadro ve sorunsuz geçmesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Geçen yıl başarısız bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Cihancan, “Bu sezon kendimizi af ettirmek istiyoruz. Lig öncesi yapacağımız kampları çok iyi değerlendirip, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak istiyoruz” dedi.

ŞİKE OLAYLARI ETKİLEDİ

Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Cihancan, “Geçtiğimiz sezon hedefimiz şampiyonluktu ancak beklentilerin uzağında kaldık. Şike olayların gündeme gelmesi ve kampa girdikten sonra bir ara verilmesi bizi olumsuz etkiledi. Bundan sonraki süreçte inişli ve çıkışlı bir lig geçirdik. Bu sene inşallah geçen sene ulaşamadığımız hedeflerimize ulaşıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

AYRILAN OYUNCULAR OLDU

Kaptan Cihancan, “Bu sene 7-8 tane takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bu arkadaşlarımızın yerine genç arkadaşlarımız geldi. Bu arkadaşlarımızla birlikte iyi bir takım oluşturup güzel futbol ve güzel bir lig geçirmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyon olmak ve süper lige yükselmek” dedi.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"HAZIRLIKLAR İYİ BAŞLADI

Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Cihancan, “Şu an sezon hazırlıklarına yeni başladık. Çok çalışarak yeni katılan genç arkadaşlarımızla beraber dinamik bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bank Asya Birinci Ligi süper lige göre çok farklı bir ligdir. İyi bir hava yakalarsanız bu devam eder ve farklı noktalara gelebilirsiniz. Onun için bu ligde üst sıralara oynayan ve hedefleri olan takımların küme düştüğünü, daha mütevazı takımların ise iyi bir hava yakalayarak üst sıralarda ligi bitirdiğini görebilirsiniz” dedi.

İLGİ AZ OLUYOR

Yıldız futbolcu Cihancan, “Gaziantep’te iki takım mücadele ettiği için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak bizim maçlarımıza ilgi çok fazla olmuyor. Seyirciyi maçlarımıza çekebilmemiz için öncelikle bizim bir başarı göstermemiz lazım. Biz tüm Gazianteplileri bu sezon maçlarımıza bize destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

KAPTAN OLDU

Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Cihancan, “Takım kaptanlığına bu sene getirildim. Tecrübeli bir futbolcu olarak tüm arkadaşlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. Biz büyük olarak küçüklerimizi seveceğiz onlarda bize saygı gösterecek ve takım içinde güzel bir hava oluşturmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin