Helvacı, “Vizyonumuzda ben yok, biz varız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Bölge Başkanı Bilal Helvacı, yeni yönetim ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Birlik ve beraberliği sağlamak için düzenlenen toplantıya,  Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Gaziantep Güneydoğu Bölge Başkanı Bilal Helvacı, Şahinbey ve Şehitkâmil İlçeleri meclis üyeleri çok sayıda davetli katılım sağladı.

Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"
Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"

“VİZYONUMUZDA BEN YOK, BİZ VARIZ”

Birlik ve beraberlik içerisinde Gaziantep’e önemli hizmetler yapacağını belirten Helvacı, “Hedefimiz Gaziantep’in tanıtımları ile şehrimizi marka şehirler sıralamasında ilk sıraya yerleştirmek. Vizyonumuz amacımız öncelikle Gaziantep sevdalısı olmak. Yapmış olduğumuz bütün bu etkinlikler üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamaktır. Gaziantep olarak bir yola çıktık. Gaziantep Güneydoğu Dernekler Federasyonu Güneydoğu Başkanlığı olarak beni görevde görmek istediler. Beni bu işe layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ekiple bu heyecanla yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Yaklaşık on gün önce Kocaeli’nde bir etkinliğimiz oldu. Aşırı bir kalabalık oldu. 200 binin üzerinde misafirlerimiz geldi. Gaziantep tanıtım günlerinde büyük bir coşku yaşadık. Gaziantep Dernekler Federasyonu olarak Valimiz yaptığımız hizmetler karşılığında bizleri plaketle onurlandırmıştır. Yeni yönetimle yeni bir kadro oluşturacağız. Yeni bir ekiple yolumuza devam edeceğiz. Vizyonumuzda ben yok biz var” dedi.

Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"
Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"

ÖZAYGUT, “BAŞKA GAZİANTEP YOK”

Toplantıda, Gaziantep Dernekler Konfederasyonu olarak yapmış oldukları hizmetleri anlatan Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Türkiye’nin 56 noktasında 5 federasyonla 8 Avrupa ülkesinde temsil ile 40 bin üyeye ulaştıklarını söyledi.

Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"
Helvacı, "Vizyonumuzda ben yok, biz varız"

 Özaygut konuşmasında; “Gaziantep Dernekler Konfederasyonu’nun kuruluşu çok zahmetli ve zorlu bir süreç oldu. Ancak şu anda Türkiye’nin 56 noktasında 5 federasyonla 8 Avrupa ülkesinde temsil ile 40 bin üyeye ulaştık. Bizim derdimiz Gaziantep’ti. Gaziantep sevdalılarını bir araya getirmekti. Sadece eğlenmelerde bir arada olmayalım garibanımızın fakirimizin muhtacımızın ve öğrencilerimizin de yanında olalım istedik. Genel merkezimiz yine Ankara’da. Önümüzdeki hafta bakanımızın katılımı ile açılışını yapacağız. Gaziantep’te yaşayan herkes Gazianteplidir. Sadece kütüğünde Gaziantep yazmak yetmiyor. Kalbi Gaziantep için atan herkesi hizmet için buradayız. Öğrencilerimiz şehir dışına çıkıyor yurt sorunu oluyor, hasta vatandaşımız geliyor barınma sorunu oluyor. Devletimizin her şeye yetişme imkânı yok bu yüzden biz sivil toplum örgütlerine çok iş düşüyor. Gaziantep’in değerini iyi bilmemiz gerekiyor. Başka Gaziantep yoktur” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Fatih Fedaioğlu ise Dünyada şehirlerin yarıştığını ve bu yüzden Gaziantep’in dünyada alacağı çok büyük yol olduğuna dikkat çekti.

Toplantının ardından Gaziantep Dernekler Konfederasyonu üyeleri toplu halde günün anısına fotoğraf çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Helvacı, “Vizyonumuzda ben yok, biz varız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin