Hırsızlar gazetecilerin yaşadığı siteyi hedef aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hırsızlar gazetecilerin yaşadığı siteyi hedef aldı

Gaziantep‘te, Gazetecilerin yaşadığı sitede dün gece hırsızlık olayı yaşandı.
Gaziantep Basın sitesinde dün gece hırsız veya hırsızlar bir daireye girerek, ev sahibinin telefonunu ve cüzdanındaki bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı. Gaziantep Haber

Hırsızlık olayı, Gaziler Mahallesi, Basın sitesi 154080 Nolu Cadde TOKİ 5. Etap basın sitesi C1 bloktaki 1’inci katta gerçekleşti. Gece saatlerinde balkondan eve giren hırsız veya hırsızlar evinde ailesiyle birlikte uyuyan ev sahibinin cep telefonunu alarak cüzdanını da boşalttı.
Sabah uyandığında önce telefonunu bulamayan ev sahibi evin içinde telefonunu bulamayınca cüzdanını da bıraktığı yerden başka bir yerde içi boşaltılmış vaziyette görünce soyulduğunu fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaparak parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, hırsızlığı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlar gazetecilerin yaşadığı siteyi hedef aldı

Daha öncede aynı bölgede defalarca hırsızlık olayının gerçekleştiğini söyleyen vatandaşlar yetkililerden önlem alınmasını istedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hırsızlar gazetecilerin yaşadığı siteyi hedef aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin