HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİFederasyonumuzun 2013-2014 sezonu Açık Alan Hokey Süper Ligi ikinci etabında mücadele eden Hokeyciler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık KARAKAN’ ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede bir araya geldi.
Gaziantep Üniversitesi sahasında düzenlenen geceye AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya ŞAHAN, Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Menderes KARADUMAN, Federasyonumuz Genel Koordinatörü Kıvanç HÜRDOĞAN, ASKF Başkanı Abdülkadir GÖZEĞİR, TÜFAD Gaziantep İl Şube Başkanı İsmet SAVCILIOĞLU, Federasyonumuz kurul üyeleri, Gaziantep Üniversitesi Öğretim üyeleri, hakemlerimiz, takım antrenörlerimiz ile hokeyciler katıldı. 500 kişiyi aşkın katılımla gerçekleşen gece saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİTürkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık KARAKAN, hokey ailesini kendi evinde ağırladığı için büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “Bugün burada iki ayrı mutluluğu yaşıyorum. Çünkü hokey ailesini kendi evimde ağırlamaya çalışıyor, hem de bütün Hokey ailesinin bir arada kaynaştığı gecede buluşuyoruz. Bağımsızlık sembollümüz vatan, din, bayrak ve namus mücadelesinin timsali 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Burada mücadele edecek bütün takımlardaki sporculara başarılar diliyorum” dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ise 30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatarak, “Herkesin bildiği gibi 91 yıl önce ülkemiz düşman işgali altındaydı. Bulunduğumuz bu topraklar Fransız işgali altındaydı. Ve Gaziantep 6 bin 317 şehit vermişti. Zafer Bayramını kutlarken Hokey Federasyonumuz bugüne değer kattı. Bugün Hokey Federasyonumuzun bay ve bayan bütün takımları aramızda. Hokey Federasyonu sayesinde bu spor dalı her geçen gün başarılı bir ivme kazanmaktadır. Bilindiği gibi futbol, basketbol, voleybol ve yüzme gibi spor dalları öndeydi. Ama Hokey sporunu da bu spor dalları gibi görüyoruz.

HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİBu spor dalını da diğer spor dalları gibi aynı sempati ve ilgi ile takip ediyoruz” diye konuştu. Gece daha sonra çeşitli müzikler ve sporcuların çektiği halaylar ile son buldu.

HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HOKEYCİLERDEN MUHTEŞEM ZAFER GECESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin