Hokeyin Süper Lig Zirvesinde Gaziantepli Takımlar Var

featured
Hokeyin Süper Lig Zirvesinde Gaziantepli Takımlar Var
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hokeyin Süper Lig Zirvesinde Gaziantepli Takımlar Var

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Açık Alan Süper Lig müsabakaları bütün heyecanıyla devam ediyor.

5 Haziran tarihinde başlayıp 11 Haziran’da sona erecek olan Erkekler Açık Alan Süper Liginin zirvesini Gaziantep ekipleri parselledi. Süper ligde yarışan üç ayrı hokey takımı yer alıyor. Hokey süper liginde yer alan takımlar Gaziantep’in ve Türkiye’nin Avrupa’daki temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor, Nizip Zeugma Spor Kulübü ve Nizip Belediyespor’dan oluşuyor.

Erkekler Açık Alan Süper Liginde 5’inci gün maçları tamamlanırken, Gaziantep temsilcileri Polisgücü ile Nizip Zeugma ilk iki sırayı paylaşırken, bir diğer temsilcimiz Nizip Belediyespor ise 5’inci sırada yer alıyor.

Gaziantep Polisgücü 13 Puan ve artı 29 averaj ile ligin zirvesinde yer alırken, Nizip Zeugma ise aynı puan ve artı 14 averaj ile şampiyonluk ta ki iddiasını sürdürüyor.

Ligin ilk iki sıralamasını paylaşan Polisgücü ile Nizip Zeugma birbirleri ile yaptıkları maçtan 2 – 2 eşitlik ile sahadan ayrılarak tek puan kayıplarını yaşadılar. Liderlik koltuğunda yer alan Gaziantep Polisgücü, Adana Hokeyi 7 – 0, Selçuklu Belediyesini 5 – 1, Nizip Belediyesini 2 – 1 ve Plaza Hotel Peyas Hokey Kulübünü ise 19 – 2 mağlup etti.

Nizip Zeugma ise Plaza Hotel Peyas Hokey Kulübünü 4 – 1, Alanya Yıldızlar Hokeyi 3 – 2, Osmaniye Hokey’i 8 – 1 ve Adana Hokeyi 4 – 1 mağlup etti.

Gaziantep’in bir diğer temsilcisi Nizip Belediyesi ilk gün Alanya Yıldızlar Hokeye 7 – 2 mağlup olurken, ikinci maçında Plaza Hotel Peyas Hokey Kulübünü 4 – 0 mağlup etti. Polisgücü’ne 2 – 1 mağlup olan Nizip Zeugma, Osmaniye Hokeyi 2 – 0 mağlup etti ve son maçında Selçuklu Belediyesine 2 – 1 mağlup oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hokeyin Süper Lig Zirvesinde Gaziantepli Takımlar Var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin