HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİNDEN GAZİANTEP’E ÖVGÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİNDEN GAZİANTEP’E ÖVGÜHollanda’nın Ankara Büyükelçisi Ronald Keller bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Keller ve beraberindeki heyeti karşılayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi son 10 yılda değişen ve gelişen Gaziantep’i bir sunum ile anlattı.

Gaziantep’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Keller, Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan ilişkilerin de daha iyi seviyelerde olması temennisinde bulundu.

Ronald Keller, iki ülkenin diyalog açısından iyi bir dönem geçirdiğini, ancak bununla yetinmeyeceklerini, bu rüzgârdan yararlanarak ilişkileri daha yüksek rakamlara ve seviyelere çıkarmak istediklerini ifade etti.

HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİNDEN GAZİANTEP’E ÖVGÜ

Keller, “Somut ilişkileri geliştirmek için birbirimizi iyi tanımamız lazım. Gaziantep bir sanayi, turizm ve kültür kentidir. Turizm için de iş adamlarının gelmesi ve yatırımlar yapması gerekiyor. Gaziantep gerçekten beklediğimden daha iyi bir kent. Bunu buradaki insanlar iyi değerlendiriyor” dedi.

Gaziantep’in modern ve tarihi yüzünü anlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ. Fuat Özçörekçi ise, “Medeniyetler beşiği olan ülkemizin her köşesi ayrı bir doğal güzelliğe ve tarihi zenginliğe sahiptir” diye konuştu. İki ülke arasında tesis edilen ortak ilişkilerin geliştirilerek devam ettirilmesinin önemini vurgulayan Özçörekçi, “Bu ilişkileri geliştirmek ve sağlamlaştırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardında Genel Sekreter İ. Fuat Özçörekçi ziyaretinden dolayı Hollanda Ankara Büyükelçisi Ronald Keller’e Gaziantep’e has bir bakır pilavlık hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİNDEN GAZİANTEP’E ÖVGÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin