İBB Başkanı İmamoğlu: “Metrekareye 150 kilogram yağış düştü”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı İmamoğlu: “Metrekareye 150 kilogram yağış düştü”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bazı bölgelerde metrekareye düşen yağış miktarı 150 kilogramı bulmuştur. Bu gerçekten ciddi bir rakamdır” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, AKOM’da sağanak yağışa ve su baskınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Birçok noktada su baskınının yaşadığını belirten İmamoğlu, “Kayaşehir Metro İstasyonu’nda su baskını gerçekleşti. Burada metro durağı iptal edilmiş ve geçişlerin sadece sağlandığı biçimde metro seferlerimiz devam etmiştir. Kayaşehir İstasyonu kapalıdır. Müdahaleler devam ediyor. Millet Kütüphanesi su baskınına itfaiye ekibimim hızlıca ulaşmış, mahsur kalan 10 vatandaşımız çıkartılmışlardır. Çam Sakura Hastanesi’ndeki bir miktar su baskını ile ilgili ekiplerimiz müdahale etmiştir” ifadelerini kullandı.

2 bin 137 personelle su baskınlarına müdahale ettiklerini söyleyen İmamoğlu, İstanbul Valiliği ile koordineli şekilde çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Sağanak yağışın bazı ilçelerde şiddetli şekilde etkisini gösterdiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Bazı noktalarda yağış miktarı 150 kilogramı bulmuştur. Bu gerçekten ciddi bir yağış rakamıdır. Bunun büyük oranda havzalar bölümüne düştüğü bir gerçek. Başta Sazlıdere, Alibey ve Terkos barajımız olmak üzere beklenmedik anlık yağışın barajlara da pozitif etkisini de belirtmek isterim” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İBB Başkanı İmamoğlu: “Metrekareye 150 kilogram yağış düştü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin