İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gaziantep’te
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sunumuyla “Türkiye’nin Huzuru Gaziantep’in Huzuru” Toplantısı Gaziantep Şehitkamil Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
“Türkiye’nin Huzuru Gaziantep’in Huzuru” toplantısına katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Şehitkamil Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda Gazianteplilere “sizleri çok özlemişim” dedi.
“Az değil, 4 yıl Gaziantep’te bulunduk. Gerçekten zor günlerimiz, kolay günlerimiz oldu, sevinç ve hüzünlerimiz oldu. 15 Temmuz sürecini yaşadık, sınır ötesinde Fırat Kalkanı Harekatı sürecini geçirdik. Bu şehir çok özel bir şehir. Bu şehir düşmana meydan okuması, kıtlığa, zorluğa, imkansızlığa rağmen her durumda kenetlenen bir şehir” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Yerlikaya:
“Altı yüz bin mesai arkadaşım var benim. Biz, altı yüz bin nüfuslu kahraman bir aileyiz Bakanlığımızda. İçişleri Bakanlığı olarak hukuk devleti bizim referansımız, yaptığımız görevde Türkiye’nin rahatlığı ve huzuru. Yerli ve Milli savunma sanayimizde kendimizin ürettiği, her şeyi bize ait olan o sistemi bizim kahramanlarımız öyle kullanıyor ki bir yerden bir istihbarat, bir yerden bir küçük duyum geldiği zaman kartal gibi oraya İHA’lar ve SİHA’lar gidiyor. İstihbaratımız çok güçlü, uyumludur. Milli istihbarat, savunma, içişleri, adalet, tam bir uyum kabinesi. O zaman da milletimizin sadece hep desteği ve duası bizimle olunca bereket, bereket, bereket geliyor” dedi.
Bugün Milli Mücadelemizin meşalesini yakan, düşman kuşatmalarını yüreğindeki iman ve vatan aşkıyla parçalayıp atan Gazi şehrimiz, Gaziantep’te olmanın mutluluğunu yaşayan Yerlikaya programın ardından, Şehitkamil Polis Lojmanlarında incelemelerde bulundu.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret eden Yerlikaya iftarda Gazi ve Şehit aileleriyle bir araya geldi.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
