İCRADAN SATILIK İLANLARDA YÜZDE 20 ARTIŞ VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İCRADAN SATILIK İLANLARDA YÜZDE 20 ARTIŞ VAR2014’te icralık menkul, gayrimenkul ve taşıt sayısı tırmanışa geçti…

Son yıllarda ağırlaşan ekonomik şartların etkisiyle “İcradan Satılık” ilanların sayısında yaşanan artışın, 2014 yılında da devam ettiği ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress’in, iki binden fazla ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan araştırmasına göre, geride bıraktığımız yıl boyunca icradan satılık olan menkul, gayrimenkul ve taşıt ilanlarının bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 20 artarak, toplam sayısının 51.576’ya ulaştığı belirlendi.

Yılbaşından bu yana yazılı basında yayınlanan “İcradan Satılık” ilanlarının 31.806 tanesini arsa, bina, dükkan ve daire başta olmak üzere gayrimenkul ilanları oluştururken, 17.469 tanesinin ise farklı türlerdeki motorlu taşıtların oluşturduğu görüldü. Aynı araştırmada, 2.301 adet ilanın ise çeşitli makine, elektronik alet ve ofis ile ev mobilyalarını içeren menkul malların icra ilanlarının oluşturduğu saptandı.

2014’de icra haberleri yazılı basında geniş yer buldu

Interpress’in yazılı basını kapsayan son araştırmasında, 2014’te sayfalara konu olan icra haberleri sayısının 200’e yaklaştığı, en çok dikkat çekenlerin başında Airbus A310 model yolucu uçağı, tekstil fabrikası, Menemen İlçesi’ndeki Musabey Köyü’nün taşınmazları arasındaki köy mezarlığı ile Tarihi Sarıyer Börekçisi ve Tarihi Sarıyer Karaköy Börekçisi marka haklarının icradan satılığa çıkarıldığı haberlerinin yer aldığı belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İCRADAN SATILIK İLANLARDA YÜZDE 20 ARTIŞ VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin