İftar Sofralarının Vazgeçilmez Mekanı Sahan Şirehan

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İftar Sofralarının Vazgeçilmez Mekanı Sahan ŞirehanGazianteplilerin vazgeçilmez lezzetleri Ramazan nedeniyle yenilikleri ve sürprizleriyle dikkat çeken Sahan Şirehan’da guruplara uyguladığı özel menüleriyle dikkat çekiyor. Ocak başındaki ustalar her gün onlarca kebabı aynı anda pişirerek servis etmeye telaşı yaşıyor.

Ramazan ayında iftar telaşına giren Gaziantepliler oruçlarını Gaziantep’in en gözde mekanlarında açıyor. Ramazan ayı nedeniyle Gazianteplilerin akın ettiği Sahan Şirehan guruplar için özel olarak uyguladığı ‘Ramazan menünüzü siz seçin biz yapalım’ sloganıyla yerli ve yabancı gruplar için özel menüler çıkarıyor.

Hizmete yeni giren Şirehan Hotel ise toplu yemekler için kapılarını iftarda konuklarına açarak mistik mekânıyla sıcak yaz akşamlarında konukların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. İftar saatinin yaklaşması ile birlikte büyük mangallara atılan onlarca kebap çeşidi aynı anda pişiriliyor. Restorandın mutfağında yaşanan telaşın ardından iftar sofraları en güzel şekilde süsleniyor.

İftar Sofralarının Vazgeçilmez Mekanı Sahan ŞirehanŞirehan Oteli-Sahan Restoran Genel Müdürü Levent Erel, Gazianteplilerin iftar sofralarına büyük hassasiyet gösterdiğini ve bu nedenle her Ramazan olduğu gibi bu yılda Sahan Şirehan’a büyük ilgi olduğunu belirterek, “Tasavvuf müziği eşliğinde yazlık bahçemizde havuz başı iftar yemeklerimiz sürüyor. Gruplar için özel olarak belirlediğimiz ‘Ramazan menünüzü siz seçin biz yapalım’ sloganıyla istenen yemek çeşitlerini hazırlıyor ve normal menümüz dışında guruplara ikram ediyoruz. Davet sahiplerinin istediği yemek ve mezelerden oluşan menüde ağırlıklı olarak yöresel yemekler, sulu kazan yemekleri, kebap çeşitleri ve bir birinden farklı seçenekler bulunuyor. Bu uygulamamız geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Gaziantep’te önemli ses getirdi. Bin 500 kişiye aynı anda yemek verebilme özelliğine sahip olan Sahan Şirehan gruplara özel menüsüyle de sektöründe önemli bir ilki başarmıştır” dedi.

Sahan Şirehan’da özenle hazırlanan Ramazan menüleriyle grupların dikkatini çekerken, her gün bir birinden güzel yöresel yemekler ve farklı menülere bağlı geleneksel Türk mutfağının çeşitli lezzetleri hazırlanarak iftar saatlerinde konuklara ikram ediliyor. Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan bu uygulama konuklarını özel menülerle ağırlamak isteyen davet sahiplerinin de büyük ilgisini çekiyor. Gruplara özel iftar menü seçeneklerinin İstanbul’da bulunan Sahan Vega Ataşehir, Sahan Acıbadem, Sahan Suadiye ve Sahan Anında Starcity’de de büyük ilgi görüyor. Toplu iftar yemekleri için Sahan’ı ve Şirehan Hotel’i tercih edenlerin çoğunlukta olduğu Gaziantep’te erken rezervasyon yapılması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İftar Sofralarının Vazgeçilmez Mekanı Sahan Şirehan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin