İHSANOĞLU, CUMHURBAŞKANI GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHSANOĞLU, CUMHURBAŞKANI GÜL'Ü ZİYARET ETTİProf. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinden “mutluluk ve umut” duygularıyla ayrıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti.

İstanbul Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda saat 13.50’de başlayan ve yaklaşık bir saat süren görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Konutu’ndan ayrılırken basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine nezaket ziyaretinde bulundum. Ayrıca ülkemizin değişik meseleleriyle ilgili görüş teatisinde bulunduk. Özellikle dış meselelerle ilgili, etrafımızda olan bitenlerle ilgili faydalı bir görüşme yaptım. Görüşme çok olumlu şekilde seyretti. Kendisi içtenlikle başarı dileklerini iletti ve bu görüşmeden mutlu ve umutlu ayrılıyorum” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İHSANOĞLU, CUMHURBAŞKANI GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin