İlker Kızıklı, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe 13. Olağan Kongresi,  Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

İlker Kızıklı,  delegelerin tamamının oyunu alarak görevi  Cahit Çıkmaz’dan devraldı.

Şahinbey Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirilen kongreye Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil eski İlçe Başkanı Aziz Yüzel, Şahinbey eski MHP İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, AKP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hasan Teke, MHP İlçe Başkanları STK Başkanları ve parti delegeleri katıldı.

Divan Başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın, Divan Üyeliğini Abdullah Şaşuşağı, Ali Keleşoğlu, Ökkeş Şentürk, Mustafa Bozgeyik ve Mesut Gür’ün yaptığı kongreye delegelerin tamamı katıldı.

İlker Kızıklı, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına seçildi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan MHP Şahinbey Eski İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz sözlerine, “Ülkücü, Milliyetçi harekete gönül vermiş, kendini davasının şanına adamış, bu uğurda cefa çekmiş ve bedel ödemiş, bugün dahi haklı davamız için evinden-işinden fedakarlık eden, birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek başladı.

Çıkmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nın ilçe başkanı olarak yaptığı son konuşmasında, yaklaşık yedi yıldır yürüttüğü başkanlık sürecinde şerefle, doğruluktan şaşmadan, kutlu davanın şanına gölge düşürmeden yönetimiyle birlikte görev yaptığını belirterek, “Şahinbey İlçe Teşkilatına ve davasına yürekten bağlı teşkilat mensuplarının, -yöneticisinden mahalle temsilcisine varıncaya kadar her bir teşkilat mensubumuzun- büyük bir azim ve gayretle yürüttükleri çalışmalara defalarca, yıllarca şahit oldum. Yine bu gayretperver kardeşlerimin fedakârlıklarını, davaya ve teşkilata aşkla bağlılıklarını defalarca müşahede ettim. Şunu anladım ki böylesine azimli ve kararlı teşkilat mensupları olduğu sürece bu dava yolundan asla dönmeyecek, bütün fitne ve tuzaklara rağmen İlayı Kelimetullaha, güçlü ve bağımsız Türk Birliğine, velhasıl Kızıl Elmaya yolculuğumuz ebediyen ebediyen sürecektir. Beraber çalışma şerefine eriştiğim bütün arkadaşlarıma, yürekli ve şerefli yol arkadaşlıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yol arkadaşlarımdan biri olan, dava adamlığına ve vefasına canım pahasına kefil olabileceğim, çok kıymetli kardeşim İlker Kızıklı bey, bu gün itibarı ile ilçe başkanlığı görevini devralacak inşallah. İlker kardeşimin ve kıymetli çalışma arkadaşlarının Milliyetçi Hareket Partisinin, Şahinbey’de dalgalanan sancağını yücelteceğinden eminim. Şimdiden bütün çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Çıkmaz, “MHP’nin yılmaz neferleri olarak, rahmetli Başbuğumuz sayın Alparslan Türkeş’in yolundan ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinden ayrılmayacağız. Haklı davamızdan, milletimizin hak ve menfaatlerini sonuna kadar savunmaktan, Türkiye’yi müreffeh bir ülke haline getirmek yolundaki azim ve gayretimizden taviz vermeyeceğiz. MHP Şahinbey ilçe Başkanlığının 13. Olağan kongresinin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

“ONURLA VE GURURLA BAYRAĞI DEVRALIYORUM”

MHP Şahinbey İlçe Başkanı adayı, Şahinbey Belediye Meclis Üyesi  İlker Kızıklı ise konuşmasında MHP’nin  küçük yaştan itibaren bir mensubu olmaktan duyduğu gururu dile getirerek, “MHP Şahinbey İlçe Başkanlığının 13. Olağan kongresi partimiz, teşkilatlarımız, vatan ve milletimiz için hayırlı olsun. Rabbim bizleri millet yolunda azim ve kararlılıktan ayırmasın. Çok küçük yaşlardan itibaren fikriyatına vakıf olduğum, Ülkücü-Milliyetçi hareketin teşkilatlarına, birçoğunuz gibi lise yıllarında mensup oldum ve bu mübarek davaya fiilen iştirak etmiş olmanın şuur ve sevinci, bu güne kadar yüreğimizden bir gün dahi eksik olmadı. Üniversite öğrenciliğimiz süresince de, hamdolsun Ülkü Ocaklarının üniversite teşkilatlarında fiilen görev yaptık. MHP Şahinbey İlçe Başkanlığını yürütecek olmanın, benim ve teşkilat mensubu arkadaşlarım için en büyük zorluğu, bu görevi Cahit Çıkmaz gibi bir başkandan devralıyor olmaktır. Cahit Çıkmaz ömrünü davasına vakfetmiş, varlığını Türk varlığına adamış bir şahsiyettir ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz yıllar boyunca önümüzü aydınlatmış, zor işleri kolaylaştırmıştır. Bu duygularla kendisine önümüzdeki süreçlerde yapacağı her türlü çalışmada kolaylıklar, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kızıklı, “İnadına liderimizin peşinde olacağız. İnadına milliyetçi Türkiye’den yana tavır alacağız. Gök girsin kızıl çıksın davamızdan dönmeyeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz bütün haklarını alıncaya kadar yılmayacağız, yorulmayacağız. Şahinbey İlçe başkanlığımızın 13. Olağan Kongresinin partimize, teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını yüce Allahtan diliyorum. Her bir dava arkadaşımı ayrı ayrı selamlıyorum. Rabbim davamızı üstün kılsın. Allah hepinizden razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Şahinbey Kongresi, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.

Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongreleri Şahinbey İlçe kongresiyle son buldu. MHP Gaziantep İl Başkanlığı Kongresi ise Eylül veya Ekim ayında yapılması bekleniyor.

İlker Kızıklı, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına seçildi

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İlker Kızıklı, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığına seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin