İmamoğlu Gaziantep’te

featured
İmamoğlu Gaziantep’te
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu Gaziantep’te

Partisinin düzenlediği CHP‘li Belediye Başkanları Çalıştayına katılmak için Gaziantep’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ kentteki vatandaşlarla bir araya gelerek esnafı tek tek ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 18-20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent sakinleri ile buluştu. Çalıştay öncesinde halkı ve esnafı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu’na ilgi yoğun gösterdi.
Kent gezisi için Balıklı meydanına gelen İmamoğlu, halkın ve esnafın ilgisinden dolayı planladığı yürüyüşü gerçekleştiremedi. Parti otobüsüyle gezisini sürdüren İmamoğlu, otobüsle Gazianteplileri selamladı.
Tarihi Bakırcılar Çarşısı ile Almacı Pazarı’nda Gazianteplilere teşekkür eden İmamoğlu, otobüsle çalıştayın düzenleneceği otele geçti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İmamoğlu Gaziantep’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin