İMPERİAL Halı fuara damgasını vurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halı Dünyasının önemli markalarından birisi olan İmperial Halı bir birinden göz alıcı desenleri Domatex Halı Fuarını gözdesi oldu.

İmperial Halı olarak  yeni kreasyonları ile Domotex Gaziantep Makine Halı Fuarı’ndaki ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) açılışı yapılan Domotex Gaziantep Makine Halı Fuarı’nda stant açan İmperial Halı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Makine halısı sanayisinde büyük ölçekli ve son teknoloji halı ürünlerini ziyaretçilerin zevkine sunan İmperial Halı, büyük beğeni kazandı.

KALİTENİN ADI İMPERİAL HALI

Meltem Dokuma Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dikicibaşı, kalite ve görselliğin ön planda tutulduğu İmperial Halının, Meltem Grup’un yeni yüzü olarak sektörde yerini aldığını  belirtrek, “Her geçen gün, her yeni fuarda katılım daha fazla oluyor. Dünyanın her yerinden insanlar bu fuara rağbet gösteriyor. Her katılımdan sonra memnuniyetimiz biraz daha fazla artıyor. Gaziantep halıcıları olarak biz; gerek üretim, gerek fuar ile Gaziantep’i hakikaten dünyanın halı merkezi haline getiriyoruz. 2016 yılının en şık ve göz alıcı tasarımlarını Domatex Halı Fuarında ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. Kaliteden ödün verilmeden üretilen İmperial Halı,  çeşitli renk ve desenlerden oluşan zengin seçenekleriyle her zevke ve her bütçeye hitap ediyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İMPERİAL Halı fuara damgasını vurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin