İngiltere’den geldi Hatem Hastanesi’nde tedavi olacak

featured
İngiltere'den geldi Hatem Hastanesi'nde tedavi olacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’den geldi Hatem Hastanesi’nde tedavi olacak

İngiltere’de yaşayan 53 yaşındaki diyabet hastası Meryem Uysal Gaziantep Özel Hatem Hastanesi‘nde Genel Cerrahi ,Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emin Yılmaz tarafından gerçekleştirilen kapalı yöntem, şeker (diyabet) ameliyatı sonrasında şeker hastalığından kurtulacak. Gaziantep Haber

İngiltere’de yaşayan, şeker hastası Meryem Uysal, 10 yıldan beri şeker ilaçları kullanarak hastalığını kontrol etmeye çalışıyordu. Şeker hastalığına çare arayan Uysal’ın kardeşi daha önce Dr. Emin Yılmaz’a obezite ameliyatı olduğunu ve çok memnun kaldığını, diyabet cerrahisinde de çok başarılı olduğunu dile getirmesinin üzerine araştırmalarda bulunan Uysal Gaziantep’e geldi. Özel Hatem Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emin Yılmaz’a başvurdu. Op. Dr. Yılmaz tarafından yapılan tetkik ve muayenelerin ardından, şeker ameliyatı yapılmasına karar verildi. Op. Dr. Emin Yılmaz tarafından başarılı bir şekilde gerçekleşen ameliyat sonrasında Meryem Uysal sağlığına kavuşarak şifa ile İngiltere’ye döndü.

Tip 2 diyabet hastalığının çözümünün olduğunu ifade eden Op. Dr. Emin Yılmaz ‘ Meryem hanım tip 2 diyabet hastası. Bize başvurduğunda metabolik cerrahi için bütün şartları, tahlilleri , koşulları uygundu. Tetkik ve taramaların akabinde hazırlıklarımızı yapıp hastamızı ameliyata aldık. Ameliyatımızı kapalı yöntemle gerçekleştirdik. Başarılı geçti, hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Ameliyat sonrası hastamızın bugün 15. günü. Meryem Hanım gayet sağlıklı. Yavaş yavaş şeker değerleri de normale döndü. Hastamız şeker ilaçlarını bıraktı. Her şey yolunda ‘ dedi.

Şeker hastalığından kurtulacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden Meryem Uysal ‘ Şeker hastasıyım ve şekerim yüksek seyrediyordu. Şeker hastalığıma çare arıyordum. Kardeşimin tavsiyesi ve yapmış olduğum araştırmalar neticesinde Dr. Emin Yılmaz Bey’in şeker ameliyatı konusunda çok başarılı olduğu bilgisinde ulaşınca İngiltere’den Gaziantep’e geldim. Emin hocamla tanıştım. Şeker ameliyatı olmaya karar verdim. Ameliyatım başarılı geçti. İnsüline başlamam gerekiyordu, bu sayede insüline başlamadım. Şeker ilaçlarımı da kullanmama gerek kalmadı. Ameliyatımı başarılı bir şeklide gerçekleştiren Dr. Emin Bey başta olmak üzere, ilgilerini eksik etmeyen, kendimi evdeymişim gibi hissetmemi sağlayan Özel Hatem Hastanesi çalışanlarına teşekkürü borç bilirim” diye konuştu.

Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İngiltere’den geldi Hatem Hastanesi’nde tedavi olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin