İnsan Sermayemizi Birlikte Geliştireceğiz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan Sermayemizi Birlikte Geliştireceğiz

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir SGK İl Müdürü Mehmet Uzun’u makamında ziyaret etti. İl Müdürü Mehmet Uzun’u Ankara’daki bürokrasi hayatından tanıdığını ifade eden Rektör Özdemir “Mehmet Beyi Ankara’da başarılı bir hemşerimiz olarak tanıyorum. Şimdi ise kendi doğduğu ve yetiştiği memleketi olan Gaziantep’e İl Müdürü olarak geldi. Çok hayırlı işler yapacağına ve başarılı olacağından şüphem yok. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Rektör Özdemir, İl Müdürüne Üniversitedeki son durum, kontenjanlar ve yeni açılan bölümlerle ilgili bilgi verdi.

SGK İl Müdürü Mehmet Uzun da Rektörün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek “SGK’nın son reformlarla kendini yenilediğini, vatandaşa 7/24 anlayış ile hizmet vermeye başladığını” ifade etti. Müdür Uzun “Şimdi sıra vefakar ve fedakar SGK elemanlarını çeşitli eğitim programları ile motive etmek ve kendilerini yenilemelerine imkan hazırlamaktır. Bunu da HKÜ ile işbirliği yaparak, HKÜ’nin hocalarından yararlanarak yapmaya çalışacağız” diyerek Rektör Özdemir’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İnsan Sermayemizi Birlikte Geliştireceğiz
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İnsan Sermayemizi Birlikte Geliştireceğiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin