İŞ DÜNYASININ EN GENÇ KADIN ADAYI “NAKIBOĞLU”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞ DÜNYASININ EN GENÇ KADIN ADAYI "NAKIBOĞLU"Gaziantep’in en genç kadın girişimcisi olarak iş dünyasına girmeye hazırlanan Naksan Holding Veliahtlarından Emre Nakıboğlu’nun eşi Hilal Nakıboğlu üretmek ve ekonomiye katma değer sağlamak istediğini ifade ederek iş dünyasına gireceğini açıkladı.

Gaziantep’te yeni hizmete girecek olan Prime Mall AVM merkezinde Gazianteplileri bir dünya markası olan Mothercare ile buluşturmaya hazırlanan Hilal Nakıboğlu iş dünyasının kendisi için büyük önem taşıdığını ve üretime katılırken kendi alanında istihdam sağlamak istediğini vurguladı.

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’nun kızı, Emre Nakıboğlu’nun eşi olarak anılmak yerine iş dünyasında İş Kadını Hilal Nakıboğlu olarak anılmak en büyük amacımdır diyen Nakıboğlu,  “Elbette iyi bir ailede yetiştim, iyi bir evlilik yaptım. Çok iyi bir eğitim aldım, insan ilişkilerim çok iyi, iş alanında gerek ailemin gerekse kayınpederimin tecrübelerinden yararlanıyorum. Gaziantepli bir genç kız olarak bende iş hayatında yer almaya, gerek kent, gerekse ülke ekonomisine katma değer kazandırırken farklı iş kollarında kendimi geliştirerek önemli bir istihdam sağlamaya karar verdim.

Genç patron Nakıboğlu, “Türkiye’de bir ilk olarak Demsa grubunun ilk franchise oldum. Cuma günü açılışı gerçekleşecek olan Gaziantep’in en modern ve en büyük AVM merkezlerinden birisi olan Prime Mall AVM’de bir dünya markası olan Mothercare Gaziantep şubesini açmaya karar verdim. Hazırlıklarımız tamamlandı. Çocuk ve çevre dostu bir marka olan Mothercare Gazianteplilerle buluşturmak benim için çok önemli. Başarılı olacağıma inanıyorum. Açacağım mağazada desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta eşim olma üzere kayınbabam Cahit Nakıboğlu’na, kaynanam Ferhan Nakıboğlu’na ve aileme çok teşekkür ederim”dedi.

Evinde mutlu olmayan, işinde başarılı olamaz; diyen Hilal Nakıboğlu, “Evde mutluluk, başarının ilk kuralıdır. Bir insan hayatta başarılı ve örnek bir insan olmak istiyorsa lütfen şunları yapmaya çalışsın: 1- Sevgi, 2- Samimiyet, 3- Sadakat, 4- Saygı, 5- Sabır. Evet, bunların hepsini hayatınızda düstur edinirseniz başarılı olursunuz.”

Kayınbabamım Bana Güveni Tam

Kayın babam Cahit Nakıboğlu’nun güveni sayesinde yeni bir yatırıma imza atıyorum diyen Nakıboğlu, “Allah kendisinden razı olsun. Bana her zaman sonuna kadar güvendi sevgisini sonuna kadar gösterdi. Bende elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

En Büyük Hayalim Çikolata ve Şeker Mağazası

İş alanındaki mesleki kariyerini farklı sektörlerde de sürdürmek istediğini ifade eden Hilal Nakıboğlu “En büyük ideallerimden birisi güzel bir çikolata ve şeker mağazası açmak, bundan sonraki adımda böyle bir mağaza açmak için kolları sıvayacağım. Farklı sektörlere girmek gibi önemli projelerim var bunları zaman içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Patron İşçiden Daha Çok Çalışmalı

Nakıboğlu, “Siz bir iş yerinin patronuysanız vizyonunuzu sürekli geliştirmek, ufkunuzu açmak ve işçilerinizden daha çok çalışmak zorundasınız. İş arkadaşlarınız tek bir yönde görev yapar. Ya ürün pazarlar veya üstlendiği görevi yerine getirmeye çalışır. Ama siz hepsini çok iyi bilmek zorundasınız. Satın almadan pazarlamaya kadar yaptığınız iş dalıyla ilgili bütün detayları bilmek ve yakından takip etmek zorundasınız. Ben böyle bir iş kadını olmak istiyorum. İşine hakim, üreten, kendisini geliştiren, çevresine faydalı bir insan olmak istiyorum” dedi.

Elde Ettiğim Kazancımın Bir Bölümünü Hayır İşlerinde Kullanacağım

İş hayatımda elde edeceğim kazancımın büyük bir bölümünü hayır işlerinde kullanmak istediğini ifade eden Hilal Nakıboğlu “En büyük kazancımı hayır işlerinde kullanmak. Bunu başardığım zaman daha mutlu olacağıma inanıyorum” dedi.

Cuma günü açılışı gerçekleştirilecek olan Prime Mall AVM Merkezinde dünya markası Mothercare Gazianteplilerle buluşturmaya hazırlanan Hilal Nakıboğlu sektöründe liderliğe soyunduğu ve iş hayatına farklı bir vizyon kazandıracağını da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞ DÜNYASININ EN GENÇ KADIN ADAYI “NAKIBOĞLU”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin