İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ BAŞLIYORGaziantep ticaret odası ile Güneydoğu Anadolu İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği birçok oda ve kuruluşların katkılarıyla iş sağlığı ve güvenliği kanunu konulu panel düzenliyor.

Gaziantep ticaret odası ile Güneydoğu Anadolu İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği tarafından 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ile ilgili düzenlenecek olan panele çok sayıda oda ve kuruluş katılacak. GİSGDER Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Evran yaptığı açıklamada Panele  Ankara ve İstanbul’dan konusunda uzman konuşmacıların katılacağını belirterek asıl hedeflerinin çalışma hayatında sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarının sağlanması yönünde bilinç oluşturulması olduğunu söyledi. Evran; “ düzenlemiş olduğumuz bu panelde gerek işveren gerekse  kamuda ve  özel sektörde tüm  çalışanları ilgilendiren 6331 sayılı kanunun çalışma hayatımıza sağlayacağı yenilikler ve yükümlülüklerimizin daha iyi anlaşılabilmesidir. Katılıma açık olan ve 9 Kasım 2012 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası’nda saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan panele herkesi davet ediyoruz “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin