İŞKUR, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORİŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü ile Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD)

ortaklığı ile düzenlenen yönetici asistanlığı kursu sertifikaları düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, %99’luk istihdam oranı yüzleri güldürdü.

İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü ile Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından düzenlenen yönetici asistanlığı kursuna katılan 24 kursiyer GAGİAD binasında yapılan törenle sertifikalarını aldı. İstihdam garantili kurs sonucunda 23 kursiyer iş imkanı bulurken, oranın yüksek olması yüzleri güldürdü. İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin; “ GAGİAD ortaklığı ile düzenlemiş olduğumuz Yönetici Asistanlığı kursu  %99  istihdam ile sonuçlanmıştır. Bu eğitim sonrasında sertifika alan arkadaşlarımız teknik açıdan kendilerini belirli bir seviyeye getirmişler, eğitimli birer yönetici asistanı olarak sertifikalarını almışlardır. Kalifiye personel olarak iş hayatına atılmışlardır. Gençlerin be bayanların istihdamına yönelik olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ile diğer bakanlıklarımız ciddi çalışmalar içerisindedirler. Devlet bu tür kurslar için belirli bir bütçe ayırmaktadır. Bizler ve sizler bundan sonraki süreçte bu kaynağın hesabını vermekle mükellefiz ve bunu da çok çalışarak ödemek zorundayız. İŞKUR olarak bundan sonraki süreçte de tüm kursiyer arkadaşlarımızın destekçiyiz” dedi.

İŞKUR, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORGAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak düzenlenen törende %99 istihdam sağladıklarından dolayı mutluluklarını ifade ederek “ Kursiyerlerimize her zaman kapımız açıktır. Bu tür istihdam garantili kurslarımız devam edecek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Bu eğitimle Kadınların istihdamına da büyük oranda destek sağladığımızı düşünüyorum. Çünkü kursiyerlerimizin yarıdan fazlası kadın kursiyerdi. 25 kişilik kursumuzun 24’ü istihdam edildi. 1 arkadaşımızda askerliği söz konusu olduğu için istihdam edilemedi. Bu büyük bir başarıdır. Bize sağladığı katkılardan dolayı İŞKUR Gaziantep İl Müdürümüz Sıraç Ekin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

İŞKUR, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Konuşmaların ardından İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin ile GAGİAD yönetim kurulu başkanı Taner Özdurak tarafından kursiyerlere sertifikaları verilerken toplu resim çektirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞKUR, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin