İslahiye’de Geleneksel Üzüm ve Biber Festivali’ne büyük ilgi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İslahiye'de Geleneksel Üzüm ve Biber Festivali'ne büyük ilgiGaziantep İslahiye ilçesinde,ikincisi düzenlenen  Geleneksel Üzüm ve Biber Festivali’nde en iyi biber ve üzüm seçildi.

İslahiye ilçesi Demokrasi Meydanı’nda  düzenlenen Geleneksel Üzüm ve Biber festivaline; İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahaddin Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür vekili Kenan Aslan, STK ile siyasi parti temsilcileri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde konuşmaların ardından 50 bin dönüm alanda yetiştirilen sofralık üzüm ile bu yıl için 10 bin dönümde üretimi gerçekleştirilen kırmızıbiber’de en iyi üzüm ve kırmızıbiber yarışması düzenlendi. Yarışmada jüri tarafından biber ve üzümler; görünüm, büyüklük, kalite, aroması ve tadına göre değerlendirilip puan verildi. Üzüm ve biberde ilk üçe giren yarışmacılara ödülleri verildi.
Festival kapsamında düzenlenen  Mehmet Yakar ile Latif Doğan İslahiyelileri coşturdu. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

 

İslahiye'de Geleneksel Üzüm ve Biber Festivali'ne büyük ilgi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İslahiye’de Geleneksel Üzüm ve Biber Festivali’ne büyük ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin