İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor

featured
SOCAR Türkiye, yeni bir teknoloji ile mikro yosunlardan jet yakıtı üretecek İhlas Haber Ajansı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EonStor GS G3 ’ün, fidye yazılımı saldırılarını azaltmak ve değişmez yedekleme için yeni Veeteam veri platformunu desteklediği açıklandı.

Kurumsal depolama sağlayıcısı InforTrend Teknoloji, EonStor GS G3 ’ün Veeam Backup ’in en son sürümünü ve Replication (VBR) V12 ’yi (V12) desteklediğini duyurdu. Böylece, işletmelere verileri korumak ve fidye yazılımı saldırılarında hızlı bir şekilde geri alınabilmesini sağlamak için değişmez yedekleme sağlandığı belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 4 bin 200 işletmeden oluşan bir Veeam anketi, 2022 yılında yüzde 85 oranından fazla siber saldırı deneyimledi ve yüzde 79 ’u veri koruma açığı ile karşı karşıya kaldı. Bu tür saldırılar aksamalara neden olabilir, verilere ve finansal kayıplara yol açabiliyor. Bir fidye yazılımı saldırısından kurtulmak karmaşık olabiliyor. Bununla birlikte, Infortrend EonStor GS G3 ve VBR V12 ile işletmeler geleneksel bant yedeğine kıyasla daha hızlı ve garantili veri kurtarma için artık değişmez bir yedekleme çözümüne sahip. Çözüm daha düşük kurtarma noktası hedefleri (RPOs) ve kurtarma süresi hedefleri (RTOs) sunar. Fidye yazılımı saldırıları durumunda, imha edilen veriler çevrimdışı operasyonlara gerek kalmadan geri yüklenebilir ve işletmelerin operasyonlara hızla devam etmelerine izin veriyor. Sanal, fiziksel, NAS ve bulut tabanlı ortamlarda verileri fidye yazılımlarından koruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin