İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN HAZIRIZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN HAZIRIZANAVATAN Partisi Gaziantep İl Başkanı Vakıf DEMİR ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kaplan Narkoz Haber Gazetesini ziyaret ederek son günlerde artan terör olaylarının çözülmesinde Ak Parti Hükümetinin alacağı her türlü tedbire sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.

ANAVATAN Partisi Gaziantep İl Başkanı Vakıf DEMİR Narkoz Haber Gazetesini ziyaret ederek artan terör olaylarının çözümü konusunda Ak Parti Hükümetinin alacağı kararlara destek vereceklerini söyledi.  Türkiye’de son zamanlarda artış gösteren terör olaylarını değerlendiren Demir; “ siyasetçiler olarak terörün son bulması için hep birlikte mücadele etmemiz lazım. Olan yine gariban vatan evlatlarına oluyor.. 80’li yıllardan itibaren terörü irdelediğimizde hükümetlerin ortak açıklaması hep şu olmuştur. Bıçak kemiğe dayandı. Ama 30 yıl geçmiş binlerce vatan evladımız şehit olmuş, yuvalarımız parçalanmış, bir çok insanımız gazi olmuş . Hep belirli dönem bu terör olaylarının tırmandığı zaman bıçak kemiğe dayandı diyoruz ancak 3 gün sonra bunlar tekrar unutulacak diye konuştu.
Bölgede Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir ülke olması için terör olaylarının çözülmesi gerektiğini vurgulayan DEMİR;

TERÖR BİTMEDEN EKONOMİ DÜZELMEZ

Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi terör diğeri ise ekonomik sorundur. Terör sorununu çözmeden ekonomik sorunu çözmemizin imkânı yoktur. Bölgemizde istikrarlı ve güçlü bir ülke olmamız için her ne pahasına olursa olsun terör sorununu çözmemiz lazım. Terörle müzakereye biz karşıyız. Terörle etkin mücadelede biz varız. Hükümetin eksiklerinden biri olarak çok inandığım konu terör örgütü ve yandaşlarına çok büyük cesaret vermesidir. Cesaret verilince de kendilerini belirli dönemlerde hatırlatmak için bu tür can yakıcı terör eylemlerine başvuruyorlar buda ülkemiz için çok büyük kayıp.

İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN HAZIRIZ

Terör olaylarının çözülmesi için askeri harekâtların arttırılması ve terör örgütünü besleyen etkenlerin kurutulması gerekir diye düşünüyorum. Hükümeti bu konuda daha sağduyulu, daha kararlı, iktidarı ile muhalefeti ile terörle mücadelenin etkin yollarını bulmaya davet ediyorum. Hükümet olarak Suriye’de ‘ki olaylara müdahil olmak değil, Türkiye’nin içerisinde ki bu hainleri temizlemektir. Sayın başbakanımız Suriye’de ki olaylara bizim içişlerimiz diyor. Ama bizim içimizde ki olayları çözemiyoruz. Irak ve Suriye bağlantılı terör olayları çok can yakıyor. Buda insanlarımızı patlama noktasına getirdi. Bu konunun ivedilikle çözülmesi lazım! Bunu çözerken de hem askeri önlemleri arttırmak lazım hem de terörü besleyen tüm etkenlerin kurutulması lazım.

DEVLET GÜCÜNÜ HİSSETTİRMELİDİR

Güneydoğuda devlet otoritesi kaybolmuş durumdadır. Devletin yeniden bu bölgede kendini hatırlatması ve terör örgütünü besleyen kanalların çürütülmesi için Ak Parti hükümetinin alacağı her türlü tedbire destek olacağız. Güneydoğuda büyük bir boşluk var ve devlet otoritesi orada kaybolmuş durumda. Terör örgütü bu durumdan nemalanıyor. Devlet kendini hatırlatarak bu bölgede üstünlüğünü devam ettirmeli. Bunları kırmamız lazım. Oradaki halkımızla barışık şekilde terör örgütünü besleyen hangi kanallar varsa çürütmemiz lazım. Bunun içinde ANAVATAN partisi olarak hükümetin alacağı her türlü tedbire sonuna kadar destek vereceğiz. Yeter ki bu beladan kurtulalım. 30 yıldır bizimde hükümet olduğumuz dönemde bu tür hatalar olmuştur. Şimdi de halen devam ediyor. Bunun yükünü sadece hükümete yüklemek doğru değildir. Türk milleti olarak hep birlikte bu işi ivedilikle çözmemiz için ne gerekiyorsa el birliği ile yapmamız gerekiyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İSTİKRARLI VE GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN HAZIRIZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin