İstinye Üniversitesi’nde Pandemiden Çıkış Panelleri Başlıyor

featured
İstinye Üniversitesi'nde Pandemiden Çıkış Panelleri Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstinye Üniversitesi’nde Pandemiden Çıkış Panelleri Başlıyor

İstinye Üniversitesi tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek Pandemiden Çıkış Panelleri, Covid-19 aşılarının tüm yönleriyle konuşulacağı ilk bölümle başlıyor.

İstinye Üniversitesi tarafından düzenlenen Pandemiden Çıkış Panelleri, Covid-19 aşılarının her yönüyle konuşulacağı ilk panelle başlıyor. 20 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek panelde, Covid-19 aşıları ile ilgili en güncel gelişmeler değerlendirilecek.

Aşı Çalışmalarını Merak Eden Herkes Katılabilecek

İstinye Üniversitesi'nde Pandemiden Çıkış Panelleri Başlıyor

Her biri alanında uzman bilim insanlarının katılımıyla gerçekleşecek ilk panelde; Dünyadaki ve ülkemizdeki aşılama çalışmalarının geldiği son durum tüm yönleriyle ele alınacak.  Aşıların halk sağlığı açısından öneminin değerlendirileceği ve çevrim içi olarak gerçekleşecek panele, konuya ilgi duyan herkes katılabilecek.

Alanında Uzman Bilim İnsanları Anlatacak

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Tamer ve Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuriye Taşdelen Fışgın’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panele; Koranavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Sana Biotechnology şirketindeki çalışmalarına devam eden virolog Dr. Semih Tareen ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kayıhan Pala konuşmacı olarak katılacak.

Mutasyonların Aşılamaya Etkileri Konuşulacak

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayberk Kurt’un açılış konuşmalarının ardından başlayacak oturumlarda; 20 seneyi aşkın süredir devam ettirdiği çalışmalarında virüsleri kullanarak yeni nesil hücre terapileri geliştiren Dr. Semih Tareen, mutasyonların aşılamaya etkilerini anlatacak. Prof. Dr. Ateş Kara’nın ‘’Hangi Aşı? Neden?’’ başlıklı bir konuşma gerçekleştireceği panelde; Prof. Dr. Kayıhan Pala, halk sağlığı ve Covid-19 aşılaması çalışmalarını tüm yönleriyle değerlendirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstinye Üniversitesi’nde Pandemiden Çıkış Panelleri Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin