İYİ Parti Adayı Gürban, Gazetecileri tehdit etmeye devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Adayı Gürban, Gazetecileri tehdit etmeye devam ediyor

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Mustafa Gürban, gazetemizi ve gazetecileri hedef göstermekten, tehdit etmekten vazgeçin artık!

İYİ Parti Gaziantep 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın twitter üzerinden yapmış olduğu skandal paylaşımları haber yapan gazeteciler tehdit ediyor?

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Mustafa Gürban aday adayı iken ve aday olduktan sonra Narkoz Haber’i ve bazı gazeteleri tehdit ederek hedef göstermişti. Gaziantep’e basın mensuplarını tehdit etmeye mi geldi, yoksa İYİ Parti’den milletvekilleri çıkarmaya mı geldi? belli değil.

Narkoz Haber İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya, “Hakkında yazılanlar ve attığı tweetlerden kendisinin sorumlu olduğunu kamuoyu zaten biliyor. Emin ol küfürlerini Gaziantepliler ağzı açık okuyor. Biz işimizi layıkıyla yapan gazetecileriz. Parayla haber yapmayız, kimseye de para için boyun eğmeyiz!” dedi.

İYİ Parti Gaziantep 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar gündem konusu olmuş, Gaziantep ve Türkiye’de çeşitli basın kuruluşları tarafından haberleştirilmişti.
Millet İttifakı ortağı ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ise sürekli olarak basın özgürlüğünden bahsetmesine rağmen İYİ Parti Gaziantep 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın özgür basını tehdit mesajlarına cevapsız kalması ve Gaziantep mitingini iptal etmesi kafalarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor.

Sayın Gürban  sen bizi paranla satın alamazsın bilesin. Servetin yetmez..

“Yeter ki canım istesin İninize girerim!” ifadeleriyle bizi para ile haber yapmakla suçlamış-sın. Sayın Gürban biz parayla haber yapmayız ama siz parayla ne yaptığınızı 2022 yılında tweet atarak belirtmişsiniz. Bizde kamuoyunu bir kez daha bilgilendirelim dedik.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

İYİ Parti Adayı Gürban, Gazetecileri tehdit etmeye devam ediyor

İYİ Parti Adayı Gürban, Gazetecileri tehdit etmeye devam ediyor

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti Adayı Gürban, Gazetecileri tehdit etmeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin