İYİ Parti’den DEVA Partisi’ne Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener beraberindeki heyetle birlikte DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı parti genel merkez binasında ziyaret etti. İki lider görüşmeleri sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Akşener’in ziyaretine eşlik eden heyette İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti TBMM Gup Başkan Vakili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara milletvekili Koray Aydın yer aldı.

Babacan: ‘84 milyon vatandaş çözüm bekliyor’

Görüşmeler ardından yapılan basın açıklamasında Ali Babacan sözlerine Meral Akşener’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek başladı ve görüşmelerini şu sözlerle özetledi: “Sayın Genel Başkan’a partimizin teşkilatlanması, temel alanlardaki politika ve uygulamalarına ilişkin kısa bilgiler verdim. Daha sonra ülkemizin meselelerini kısa başlıklar halinde beraberce değerlendirdik. Partilerimizden arkadaşlarımız da bizlere eşlik ettiler.”

İYİ Parti'den DEVA Partisi'ne Ziyaret

Babacan sözlerine iyi yönetime olan ihtiyacı vurgulayarak şöyle devam etti: “Türkiye zor dönemlerden geçiyor, sorunlar giderek büyüyor. Ülkemiz her alanda çok daha iyi bir yönetime layık. 84 milyon vatandaşımız siyasetten sorunlara çözüm bekliyor. Sayın Akşener’le işte bu konular üzerine görüşlerimizi paylaştık.”

Akşener: ‘Siyasette rekabet daha çok çalışma iştiyakını getirir’

Meral Akşener ise konuşmasında siyasette rekabetin önemine değindi: “DEVA Partisi ile komşu olduk. Dolayısıyla bir hayırlı olsun ziyaretine geldik. DEVA Partisi kurulduğundan beri bana basın hep nasıl karşıladığımı sordu. Ben de hep ‘Çok olumlu karşılıyorum, Allah yardımcıları olsun, başarılar dilerim’ dedim. Çünkü siyasette rekabet daha çok çalışma iştiyakını beraberinde getirir. Hem hayırlı olsun, hem başarılar dilemek için buradayız. Karşılıklı olarak partilerimizin kuruluş aşamasında yaşadıklarımızı da paylaştık. Daha sonra da memleket meselelerini, dış politikada olup biteni, bir yönetim anlayışı üzerinden tahlil ettik. Değerli görüşleri ve bize gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti’den DEVA Partisi’ne Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin